Nieuws Oost-Vlaanderen Drie Oost-Vlaamse bedrijven krijgen titel Best Managed Company

Drie Oost-Vlaamse bedrijven krijgen titel Best Managed Company

Drie Oost-Vlaamse bedrijven krijgen titel Best Managed Company

TEMSE/MALDEGEM/MERELBEKE/AALTER – Voor het vierde jaar op rij erkent het Best Managed Companies-programma private bedrijven voor hun uitmuntende ondernemerschap. Deelnemers aan dit programma worden geëvalueerd aan de hand van een wereldwijd beproefd framework. Dit jaar werden 24 Belgische private bedrijven geselecteerd door de onafhankelijke jury, waarvan 3 bedrijven uit Oost-Vlaanderen.

Bruno Peelaers, Best Managed Companies Programme Director: “Na een uitdagend jaar voor veel bedrijven is het belangrijker dan ooit om het leiderschap van deze private bedrijven te erkennen. Het vereist veerkracht en wendbaarheid en dit zijn precies de waarden die door het Best Managed Companies programma worden erkend, ondersteund en gestimuleerd. Best Managed Companies weten als geen ander uitdagingen om te buigen in opportuniteiten. Ze hebben een optimistische en heldere visie op de toekomst en hebben een sterk engagement tegenover duurzaam ondernemen. Deze troeven stellen hen in staat de wereld van morgen te omarmen en hun sterke punten uit te spelen. Via het programma willen we bedrijven helpen sterker te worden en de economische groei in België te ondersteunen.”

Sinds 2018 gaan Deloitte Private en Econopolis, bijgestaan door KU Leuven sinds 2019, op zoek naar sterk presterende bedrijven in het Belgische ondernemerslandschap. Tijdens het hele proces van het programma worden de bedrijven begeleid door een Deloitte Private Best Managed Companies coach. De coaches toetsen strategie, operationele en financiële processen aan het Best Managed Companies internationaal framework.

24 bedrijven erkend als Best Managed Company

De vijf laureaten van dit jaar – Aertssen Group, Belgian Pork Group, Elneo, Locinox en VK Architects & Engineers – voegen zich bij de groep van 19 Best Managed Companies die het label hebben behouden. Opvallend: de Oost-Vlaamse bedrijven in de lijst bevinden zich allemaal in de bouwsector. Zo mogen Vandenbussche uit Aalter, VK Architects & Engineers met vestiging in Merelbeke en Sack Zelfbouw uit Temse en Maldegem zich een Best Managed Company noemen.

Gold-label

In 2018 ontvingen CE+T Group, EASI, E.D.&A., LVD Group, Vanbreda Risk & Benefits en Vandersanden Group voor het eerst het Best Managed Company label. Ze dragen nu het Gold-label als erkenning voor het behouden van het Best Managed Company label voor vier opeenvolgende jaren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.