Nieuws Oost-Vlaanderen Drie Oost-Vlaamse starters maken kans op een Bryo-award

Drie Oost-Vlaamse starters maken kans op een Bryo-award

Drie Oost-Vlaamse starters maken kans op een Bryo-award

001bryoBryo, het project van Voka dat jonge mensen begeleidt naar ondernemerschap – organiseert opnieuw de Bryo Award uitreiking.Op zaterdag 31 januari 2015 geeft de organisatie het startschot van het nieuwe jaar. Maar dan wordt ook nog eens teruggekeken op het voorbije jaar en gaat veel aandacht naar de jonge starters die ondanks alle moeilijkheden aangeven dat er in Vlaanderen nog altijd  heel veel ondernemerstalent is.

De uitreiking van de Bryo awards zet dat extra in de kijker. Er zijn in drie categorieën telkens drie genomineerden aangeduid op basis van de adviezen van ervaringsdeskundigen en van het Bryo-netwerk. In elke categorie i één Oost-Vlaamse beginnende ondernemer erin geslaagd om genomineerd te worden.

De komende dagen stellen we deze drie genomineerden op www.madeinoostvlaanderen.be wat uitgebreider aan u voor. In de categorie Bryo Rookie neemt Nextapps van Wim Van Buynder uit Eksaarde het op tegen LabArt en Dynapptik. In de categorie Bryo Creative Highlight neemt Zonen09 uit Gent, een project van Sharon Duverger, het op tegen de genomineerden Pinscher en Myshelf. En in de categorie Flanders Future Bryo is het Multiminds van Siegert Dierickx uit Aalst dat de Oost-Vlaamse eer verdedigt tegen de andere genomineerden Ugentec en Illuminas.

Uitleg over wat de projecten precies inhouden is met commentaar in een filmpje van de ondernemrs zelf  te zien op http://bryo-events.be/flanders-future-bryo-2014.  Op deze site kunt u niet alleen kennis maken met de negen genomineerde bedrijven, maar ook nog tot 23 januari uw stem uitbrengen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.