Nieuws Oost-Vlaanderen Driespoort Deinze en Breydel verzorgen pr met dagje Tour de France

Driespoort Deinze en Breydel verzorgen pr met dagje Tour de France

Driespoort Deinze en Breydel verzorgen pr met dagje Tour de France

tourfeest campagnefoto 4De Tour de France passeert dit jaar op maandag 6 juli in België. En dat laten vleeswarenbedrijf Breydel uit Gavere en Driespoort Shopping Deinze niet ongemerkt voorbijgaan. Ze organiseren voor de tweede keer een unieke all-in Tour de France uitstap. Dit keer voert die naar het Meensel-Kiezegem van Eddy Merckx. Die dag wordt immers het standbeeld van de “kannibaal” onthuld in zijn geboortedorp. Voor Driespoort Shopping is het een unieke gelegenheid om het toekomstige shoppingcengtrum in Deinze bij een breder publiek bekend te maken.

“We verwennen tegelijk 1.000 abonnees van Het Nieuwsblad, die duotickets wonnen voor een uniek Tourfeest”, legt Ivan De Keyser, zaakvoerder van Breydel uit. “De winnaars kunnen genieten van een maaltijd uit een speciale Breydel-reuzenpan. Rob Van Oudenhove en topchefs Jeroen De Pauw en Felix Alen zijn de ‘gelegenheids-Breydelchefs’. Verder zorgt hét bier van de koers, Kwaremont, voor een drankje en staat er nog heel wat animatie op het programma op het feestterrein aan Café Boerenhof in Meensel-Kiezegem. En niet te vergeten: De Tour de France zal er live voorbij komen!. In afwachting zullen de deelnemers ook interviews te horen krijgen met vroegere wielerhelden als Lccien Van Impe en Willy Planckaert.”

Zijn gewoonte getrouw als pionier in maatschappelijk verantwoord ondernemen, kiest Breydel ook dit keer voor een combinatie van netwerking en een goed doel. “We schenken immers de volledige opbrengst van het Breydel Tourfeest aan het TRIAS-project (ngo) ‘Conpapa’ in Ecuador.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.