Nieuws Oost-Vlaanderen Driespoort Shopping Deinze blij met zilver

Driespoort Shopping Deinze blij met zilver

Hendrik De Keukeleire en Kathleen Bauwens

Driespoort Shopping Deinze blij met zilver

Hendrik De Keukeleire en Kathleen Bauwens

Hendrik De Keukeleire en Kathleen Bauwens

Eind november werd het winkelcentrum Driespoort Shopping Deinze als nieuwkomer tweede in de categorie “Klantvriendelijkste winkelcentrum/straat van België” van de Belgium Retail Awards.
Driespoort Shopping Deinze moest enkel de Ambiorixstad Tongeren laten voorgaan en liet zeventien andere Vlaamse steden of winkelkernen achter zich.

Deze awards beogen de lokale economie te stimuleren en te belonen voor klantenservice op maat. Voor de jurering werd een beroep gedaan op vijf marketingbureaus om een concrete en objectieve uitslag te bekomen. Het jureren gebeurde op basis van interviews en mystery shopping.

Voor Driespoort Shopping Deinze, dat nog maar een jaar volledig actief is, was het een vroeg stadium om geëvalueerd te worden. Maar het was een bewuste keuze, zeggen projectontwikkelaars Hendrik De Keukeleire en Kathleen Bauwens: “Deelnemen aan Belgium Retail Awards is een beleving en moet worden verdiend. De genomineerden worden niet gekozen om enkel de omgeving, gebouw of etalages, maar wel om hun dagdagelijkse inzet voor de klant, dienstverlening, de klantvriendelijkheid, gastvrijheid, service én gezonde dosis management. Dit gegeven leek ons een leuke uitdaging om samen aan te gaan met alle partners van Driespoort Shopping Deinze.”

Voor de stad Deinze is deze award een meerwaarde wetende dat ook steden zoals Mechelen en Aalst meedongen. In de patio van Driespoort Shopping Deinze zal dus voortaan de oorkonde van deze prijs prijken.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.