Nieuws Oost-Vlaanderen DS Tools schiet industrie van plaatbewerking te hulp

DS Tools schiet industrie van plaatbewerking te hulp

DS Tools schiet industrie van plaatbewerking te hulp

MERELBEKE – Met meer dan 10 jaar ervaring in plooitechnologie gaat DS Tools van start als nieuwe leverancier voor gereedschappen, benodigdheden en opleidingen. Het bedrijf uit Merelbeke richt zich daarmee tot bedrijven uit de plaatbewerkingsindustrie.

“Sinds de opkomst en het succes van onder andere Lean Thinking en Industrie 4.0, is de vraag naar kleinere productieseries toegenomen. Dit leidt ertoe dat het belang van kwalitatieve tools in combinatie met kennis steeds aan belang wint”, legt Kris De Smet, zaakvoerder van DS Tools uit. “Daar willen wij met DS Tools nu een handje toesteken.”

Het bedrijf stelt zich op als leverancier voor plooigereedschappen zoals plooistempels, plooimatrijzen, en plooi-accessoires voor de plaatbewerkingsindustrie. Het gaat dan onder meer om opbergsystemen, gereedschapskasten en magnetische zijaanslagen die het plooien van smalle stukken eenvoudiger maken. Ook opleidingen op maat rond plooitechnologie behoren tot het aanbod.

Webshop

Om klanten nog beter van dienst te staan, lanceerde DS Tools ook een webshop. Klanten krijgen er toegang tot prijzen en kunnen er bestellingen plaatsen. “Ook aanvragen voor opleidingen of voor het opfrissen van gereedschap kan via deze weg verlopen”, aldus Kris De Smet.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.