Nieuws Oost-Vlaanderen Dynamitec wint KNX Innovation Award

Dynamitec wint KNX Innovation Award

Dynamitec wint KNX Innovation Award

dynamitec-300x197Systeemintegrator Dynamitec, dat gevestigd is in het Gentse bedrijvencentrum Ajuinlei 1, dat sterk inzet op de ontwikkelingen rond internet of Things (IoT) heeft de Belgische KNX Innovation Award 2016 gewonnen. KNX is de wereldwijde standaard voor woning- en gebouwautomatisering.

De award werd overhandigd tijdens de bijeenkomst van KNX België in de Thomas More Hogeschool in Sint- Katelijne-Waver. Dynamitec won de award voor de verbouwing van een eengezinswoning tot twee aparte wooneenheden met een woon-zorg karakter. Zowel het huis als de techniek zijn hier volledig afgestemd op het leef-comfort van de bewoners, zodat ze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Diverse functies zijn geautomatiseerd en gekoppeld binnen de KNX-installatie, waaronder de energiemeting, het controleren van de elektrische apparaten, de aansturing van de warmtepomp, de toegangscontrole middels een vinger-reader en de brandbeveiliging.

De zaakvoerders Xavier Musschoot en Joeri Thiré (respectievelijk rechts en links op de foto) zijn uiteraard trots op de erkenning en wijzen erop dat ze de sector van de smart homes, die de jongste tijd sterk evolueert, op de voet volgen en dat hun bedrijf dan ook een betrouwbare partner is voor zowel particuliere als zakelijke klanten. “We luisteren permanent naar de vragen van de markt”, zeggen ze in koor. “Dat is onze inspiratiebron om intelligente oplossingen te ontwikkelen voor onder meer rolluiken, zonwering, klimaatregeling, audio-, video-, alarm- en beveiligingssystemen.”  

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.