Nieuws Oost-Vlaanderen E40 wordt voor één nacht afgesloten

E40 wordt voor één nacht afgesloten

E40 wordt voor één nacht afgesloten

In de nacht van 8 op 9 december sluit het Agentschap Wegen en Verkeer de E40 richting Brussel tussen knooppunt Zwijnaarde en de aansluiting met de B403/R4 in Merelbeke (complex 16) af. Naar aanleiding van werken aan een brugdek die binnenkort op dezelfde locatie gepland zijn, wordt er een seinbrug met een dynamisch signalisatiebord verplaatst. Om de hinder voor het verkeer te beperken wordt er ‘s avonds en ‘s nachts gewerkt.

De dynamische signalisatie zal dienen om weggebruikers informatie te verschaffen, zoals bijvoorbeeld omleidingen bij ongevallen of werkzaamheden. Tijdens de werken maakt het Agentschap Wegen en Verkeer van de gelegenheid gebruik om ook de vaste signalisatie weg te nemen en kleine herstellingen uit te voeren in de afgesloten zones.

Om de werken vlot en veilig uit te voeren, wordt de E40 ter hoogte van de werken van 22u tot 5u volledig afgesloten. Ook de aansluitingen van de E17 naar de E40 en vanuit Kortrijk richting kust worden afgezet. Iedereen moet via de E17 richting Antwerpen tot aan knooppunt Destelbergen rijden en dan verder via de R4 richting E40 tot de aansluiting van de B403 met de E40 de route hernemen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.