Nieuws Oost-Vlaanderen Eerste editie Made in Oost-Vlaanderen Live: als u er niet bij was hebt u iets gemist

Eerste editie Made in Oost-Vlaanderen Live: als u er niet bij was hebt u iets gemist

Eerste editie Made in Oost-Vlaanderen Live: als u er niet bij was hebt u iets gemist

4058586996Op 28 september vond in de Gentse Eskimofabriek de eerste editie plaats van Made in Oost-Vlaanderen Live !
Het was meteen een topeditie, die door de ruim 200 aanwezigen zeer gesmaakt werd en die mee tot stand kwam dankzij de inbreng van onze partners en sponsors: Pami, Luminus, Provincie Oost-Vlaanderen, Switch, Hudson, De Punt, CoSo, Eskimofabriek, PFL, Rent a Lounge, J&M, JADA events en Plantrent.
Nadat Gert Ysebaert (foto) de aftrap gaf, luisterden de deelnemers op het puntje van hun stoel naar achtereenvolgens Kristof De Wulf, Julie Vens- De Vos, Claire Tillekaerts, Tom Balthazar, Johan Bresseleers – die de geblesseerde Daan Shalck verving – en Stefaan Claes. We hoorden van Kristof De Wulf een pleidooi om kennis los te laten, van Julie Vens-De Vos wat grote bedrijven van kleine kunnen leren en van Claire Tillekaerts hoe belangrijk het is om internationaal te denken. Tom Balthazar en Johan Bresseleers wezen erop hoe ondernemingsgezind Gent is en hoe belangrijk de haven is om jobs te blijven creëren. En Stefaan Claes deed uit de doeken hoe marketeers van de toekomst via het verzamelen van relevante data eigenlijk meer over ons weten dan wijzelf. Kortom, als u er niet bij was hebt u veel gemist.
De gastsprekers wisten het publiek te begeesteren en te inspireren met hun inzichten over de toekomst van het ondernemerschap.  De foto’s vind je hieronder:

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.