Nieuws Oost-Vlaanderen Eerste editie Made in Oost-Vlaanderen Live op 28 september

Eerste editie Made in Oost-Vlaanderen Live op 28 september

Eerste editie Made in Oost-Vlaanderen Live op 28 september

0000000000000000000000000000000000000000milMet www.madeinoostvlaanderen.be en de dagelijkse nieuwsbrief brengen we u elke dag op de hoogte van het reilen en zeilen in het Oost-Vlaamse ondernemerslandschap. Maar omdat online en offline elkaar versterken, en omdat we toch ook graag persoonlijk willen kennis maken met zoveel mogelijk Oost-Vlaamse ondernemers én hen de kans willen bieden om op een unieke manier te netwerken, organiseren we in navolging van de succesvolle events Made in Kempen Live, Made in Antwerpen Live  en Made in Limburg Live dit jaar ook de eerste editie van Made in Oost-Vlaanderen live. Dat event was voor 7 juni gepland, maar we verschuiven het naar 28 september.

Aan het sterke programma is echter niets gewijzigd. Presentator Jan Matthys, ook bekend als homo turisticus, zal in de Eskimofabriek een kransje van gerenommeerde sprekers inleiden.

Kristof De Wulf van InSites Consulting zal u bijpraten over de grote veranderingen in de wereld en de gevolgen daarvan voor de ondernemingen. Julie Vens-De Vos van HOOM design zal het hebben over de concurrentievoordelen van een kleine en middelgrote onderneming en Daan Schalck, CEO van het Gentse Havenbedrijf zal u meenemen in een fantastisch verhaal over de rol die het Gentse Havenbedrijf speelt in de veranderende wereldeconomie. Tot slot zal Stefaan Claes van Kinepolis het hebben over “communication as a service”.

Daarna volgt een spetterend walking dinner dat helemaal geïnspireerd is op de Oost-Vlaamse keuken. Inschrijven kan nu al via de website www.madeinlive.be/oostvlaanderen.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.