Nieuws Oost-Vlaanderen Eggo-keukens opent in Lochristi 22ste showroom met topchef Roger Van Damme

Eggo-keukens opent in Lochristi 22ste showroom met topchef Roger Van Damme

Burgemeester Yves Deswaene, topchef Roger Van Damme en èggo-CEO Frédéric Taminiaux. Foto ghl

Eggo-keukens opent in Lochristi 22ste showroom met topchef Roger Van Damme

LOCHRISTI – De N70 in Lochristi wordt ook een beetje de keukenboulevard van de regio. Het Belgisch familiebedrijf èggo opende er deze week zijn 22ste showroom, waarin voor het eerst het nieuwe concept more than kitchen – 50 % keukens en 50 % interieur – getoond wordt. De echte blikvanger was topchef Roger Van Damme, die ook bekend maakte uit de opvolger van het vroegere Désiré de Lille – Désirée dus – te stappen.

“Tweeëntwintig winkels zijn er nu in Vlaanderen en de uitbreiding hier blijft een topprioriteit. Over enkele weken openen we ook in Veurne”, vertelt de perfect tweetalige CEO Frédéric Taminiaux van het bedrijf met hoofdzetel in Namen dat in totaal 54 winkels telt in ons land.

“Het design van de keuken trekken wij ook door naar andere plaatsen in de woning, en daar heeft de levenswijze in volle coronatijd ook een invloed op gehad. Ruimtes van woningen worden geharmoniseerd, waardoor wij ook burelen, dressings, tv-meubels en badkamers aanbieden.”

Topchef Roger Van Damme mocht als ambassadeur van èggo – overigens afgeleid van ‘egg’, een natuurlijk product met een vleugje design – de keuken inwijden met zijn heerlijke creaties.

LEES OOK. Sterrenchef Roger van Damme ziet droom uiteenspatten na breuk met tearoomketen Désirée

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.