Nieuws Oost-Vlaanderen El Protector vloert tegenstand en haalt BOCA-Award binnen voor StoryMe

El Protector vloert tegenstand en haalt BOCA-Award binnen voor StoryMe

El Protector vloert tegenstand en haalt BOCA-Award binnen voor StoryMe

GENT – El Protector, zo heet de nieuwste aanwinst van Audi Brussels, sleepte gisteren in naam van StoryMe de BOCA Craftsmanship award voor Best Instructional/Demonstration Video in de wacht. Daarnaast kreeg het video agency ook nog 3 andere nominaties in de categorieën Best Standalone Video en Best Video Series.

Elk jaar organiseren ACC en Custo de Best Of Content Awards voor de sterkste Belgische producties. In de Craftsmanship categorie Best Instructional Video wordt er gekeken naar originaliteit, effectiviteit, plan van aanpak en uitvoering.

Veiligheid is prioriteit

De fabrieksmedewerkers van Audi Brussels komen van overal. Dat betekent dat de veiligheidsvoorschriften zo duidelijk mogelijk moeten worden gebracht, liefst met zo weinig mogelijk taal. De oplossing moest laagdrempelig, herkenbaar en behapbaar zijn.

Een tweedimensionaal character met karakter

Slapstick is dé manier om een boodschap zonder taal te brengen. De keuze van StoryMe om animatie te combineren met live beelden was dan ook een shot in de roos. De Audi Brussels productie-omgeving was direct herkenbaar en de characters sloegen aan. Door vervolgens alle regels in aparte video’s op te delen, was alles afzonderlijk inzetbaar.

Niet de eerste keer

StoryMe en Audi Brussels werken wel vaker samen. De animatiefiguur ‘El Protector’ was zelfs gebaseerd op het hoofdpersonage van een live videoreeks genaamd ‘El Gigantor’. Onlangs ontwikkelde het videobedrijf ook nog een animatieteaser voor de nieuwe Q8 e-tron die Audi Brussels vanaf 2026 zal produceren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.