Nieuws Oost-Vlaanderen Engineeringgroep MULTI neemt Nederlandse sectorgenoot over

Engineeringgroep MULTI neemt Nederlandse sectorgenoot over

Engineeringgroep MULTI neemt Nederlandse sectorgenoot over

Foto 1 persbericht Project Profession - MULTIDe engineeringgroep MULTI met hoofdzetel in Temse levert al sinds bijna 20 jaar engineeringservices op maat.  Eind 2014 werden diverse bedrijven die deel uitmaken van de groep samengevoegd.  Op deze manier wil de groep klanten nog betere oplossingen leveren en kan ze de medewerkers van de verschillende afdelingen – industrie, bouw en infrastructuur, maritiem en offshore – een krachtiger netwerk aanbieden.

Vorige maand nam MULTI Engineering Group ook het Nederlandse Project Profession Engineering Support B.V. over. Met de overname heeft MULTI haar marktpositie in Nederland en specifiek in de regio Amsterdam versterkt. De overname bekrachtigt de strategische samenwerking die de beide bedrijven voor ogen hebben.

Na de overname beschikt de organisatie over meer dan 350 technische experts die aangestuurd worden vanuit zes vestingen in drie landen: België, Nederland en Slowakije. De Nederlandse oud-eigenaren verheugen zich over het feit dat ze terechtkomen  bij een bedrijf van ondernemers met een familiale verankering.

Ook MULTI onderstreept de meerwaarde. ‘’Project Profession beschikt over bekwame en enthousiaste medewerkers met ervaring in grote projecten zoals de Noord/Zuidlijn. Deze expertise kunnen we ook inzetten voor onze opdrachtgevers aan wie we maatwerk leveren in projectuitvoering. Zo  kunnen we nog beter invulling geven aan onze missie, namelijk klanten succes laten boeken,” aldus Nicolas Van Goeye, directeur Bouw & Infra.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.