Nieuws Oost-Vlaanderen Engineeringgroep MULTI plukt vruchten van samenvoeging vijf bedrijven

Engineeringgroep MULTI plukt vruchten van samenvoeging vijf bedrijven

Engineeringgroep MULTI plukt vruchten van samenvoeging vijf bedrijven

aaaaaaaaaaaamultiDe engineeringgroep MULTI met hoofdzetel in Temse levert bijna 20 jaar engineeringservices op maat. Gedurende die periode richtte MULTI 2 nieuwe bedrijven op (Pharos en Polaris) en werd via een overname Force Company aan de groep toegevoegd.
Om een verdere groei te realiseren, bracht de groep waarbij nu in totaal meer dan 300 mensen aan de slag zijn eind 2014 alle bedrijven samen onder de naam MULTI. Op deze manier wil de groep klanten nog betere oplossingen leveren en kan ze de medewerkers van de verschillende afdelingen – industrie, bouw en infrastructuur, maritiem en offshore – een krachtiger netwerk aanbieden.

“Engineering is voor Multi het creatief en grenzeloos toepassen van onze technische knowhow, onze opgebouwde ervaring en de bestaande wetenschappelijke kennis”, zegt CEO – Director Industry Wouter Van Goeye.  “We doen dit om gereedschappen, machines, structuren, systemen en processen te ontwerpen, te ontwikkelen, te realiseren, te exploiteren en te onderhouden. Dat gebeurt door steeds het optimale evenwicht te zoeken tussen de huidige en toekomstige belangen van alle stakeholders.”

De inspanningen van alle medewerkers hebben ervoor gezorgd dat het samenbrengen van de verschillende bedrijven onder de naam MULTI meer dan geslaagd is. “Voor verschillende klanten mochten we al gezamenlijke projecten uitvoeren en daarenboven zien we in ons serviceteam ook meer en meer samenwerking en uitwisseling van kennis”, geeft communicatieverantwoordelijke Bianca Derweduwen aan. “Hoewel er verschillende vestigingen blijven bestaan, zorgen een goede communicatie en wederzijds respect ervoor dat in de afgelopen zeven maanden bij iedereen het gevoel is gegroeid één bedrijf te zijn. En daar plukken we ook de vruchten van via meer opdrachten.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.