Nieuws Oost-Vlaanderen Erbeko en Ingenium worden samen Industrium

Erbeko en Ingenium worden samen Industrium

Erbeko en Ingenium worden samen Industrium

bartverplanckeEen combinatie tussen West- en Oost-Vlaams talent. Zo mag je het nieuwe fusiebedrijf Industrium noemen. CEO’s Bart Verplancke (foto) van Erbeko uit Oosterzele  en Nicolas Vyncke van het Brugse Ingenium hebben beslist om hun krachten te bundelen door de oprichting van een nieuwe vennootschap met de naam Industrium, die opereert vanuit Gent.

Alle activiteiten en personeel van het ingenieursbedrijf Erbeko werden op 1 juni 2016 overgenomen door deze nieuwe vennootschap. Onder de dagelijkse leiding van ingenieur Bart Verplancke, managing director, wordt Industrium verder uitgebouwd als een ingenieursbedrijf, gespecialiseerd in technische vraagstukken, en wil het dé partner zijn voor handeldrijvende en industriële bedrijven in alle mogelijke domeinen: adviseren, bestuderen en ontwerpen van technische installaties en uitrustingen voor industriegebouwen en gebouwen van handeldrijvende bedrijven, analyseren en optimaliseren van de energie-efficiëntie van energie-intensieve installaties zoals nutsvoorzieningen en industriële processen, uitvoeren van energieaudits, bijstand als energie-coördinator, enzovoort.

Industrium wordt volgens beide CEO’s een zusteronderneming van Ingenium waarbij op alle vlakken de krachten gebundeld worden, teneinde de markt nog beter te kunnen bedienen. Uitwisseling van medewerkers, kennis, technologie en methodologie moeten zowel Industrium als het Brugse Ingenium in staat stellen om hun dienstenaanbod kwalitatief verder uit te bouwen. (KC)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.