Vande Moortel gaat voormalige ontginningsput aan Schelde opvullen
OUDENAARDE - Steenbakkerij Vande Moortel start met het vullen van de voormalige ontginningsput op de rechteroever van de Schelde in… Lees meer
500 ondernemers palmden maandagavond de Ghelamco Arena in Gent in. Daarmee was het derde jaarlijkse forum voor leden en stakeholders van ETION meteen volzet. Wie er niet meer kon bijzijn, kon het congres via livestreaming volgen op smartphone of laptop.
Het ETION-Forum stond stil bij de economische en maatschappelijke invloed van slimme technologie. Een robot kon niet ontbreken als het gaat over de impact van slimme technologie op mens, economie en samenleving. Tijdens een panelgesprek wisselden Jeroen Lemaire, ceo In the pocket, Wim Bijnens, Cronos Groep, en Jochanan Eynikel, ETION, van gedachten.
Keynotesprekers Mark Coeckelbergh, techniekfilosoof Universiteit Wenen, en Nell Watson, ceo QuantaCorp en expert AI en robotica Singularity University, belichtten de kansen en uitdagingen van de digitalisering en robotisering. “Ondernemers en beleidsmakers moeten niet doemdenken, maar wel vooruitdenken op de impact van technologie. Alleen zo blijft tech in lijn met menselijke waarden. De ethiek van techniek blijft een mensenzaak.”
OUDENAARDE - Steenbakkerij Vande Moortel start met het vullen van de voormalige ontginningsput op de rechteroever van de Schelde in… Lees meer
NINOVE, DENDERHOUTEM - Jeroen Wiggeleer en Kelly Verschaeve uit Denderhoutem openen op zaterdag 28 januari voor de allerlaatste keer de deuren van… Lees meer
SINT-NIKLAAS - Wie door de gangen van het Waasland Shopping in Sint-Niklaas loopt, kan er niet naast kijken. Sinds donderdag pronkt een… Lees meer
GENT - Café De Gentenaar staat over te nemen. Uitbater Frederic Beernaerts (58) is al 19 jaar het vertrouwde gezicht in de… Lees meer
BAASRODE - Dieter Mannaert (45) verkoopt Het Fabriek. De feest- en fuifzaal die ver buiten de grenzen van Baasrode en Dendermonde bekend… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen