Nieuws Oost-Vlaanderen Eventbureau Goosebumps neemt sectorgenoot over

Eventbureau Goosebumps neemt sectorgenoot over

Eventbureau Goosebumps neemt sectorgenoot over

GENT/DAMME – Het Gentse evenementenbureau Goosebumps heeft sectorgenoot Porta Mundi uit Damme overgenomen. Goosebumps organiseert B2B events in België gaande van congressen en seminaries tot personeelsfeesten en teambuildings. “Met de overname van Porta Mundi kunnen we met Goosebumps nu ook buitenlandse events aanbieden en ook hun bestaande klanten kunnen voortaan ook beroep doen op onze expertise voor de organisatie van topevents in België”, aldus mede-CEO Mike De Smet. Zowel de identiteit van Porta Mundi als de medewerkers bijven behouden.

Goosebumps, het voormalige Clockwork.be, bezorgt al 22 jaar Belgische bedrijven en hun klanten/personeel kippenvelmomenten met de organisatie van evenementen en entertainmentproducties van hoog niveau. “We vertrekken steeds vanuit de filosofie ‘the right story counts’. Mensen leren je merk pas echt kennen als het verhaal dat je er over vertelt in hun belevingswereld past. Wij zorgen voor tastbare ontmoetingen tussen mensen en merken, ontmoetingen die men zich zal herinneren”, aldus mede-CEO Michiel Vanderheyden.

Het bedrijf, dat intussen uit een team van 10 mensen bestaat, verzorgde op deze manier events voor onder meer TriFinance, Attentia, delaware, Hudson, Verstraete IML, engie en Telenet.

Overname

Via overnamebegeleider Aquis kwam Goosebumps in contact met sectorgenoot Porta Mundi dat op zoek was naar een overnemer. Mike: “We werken al langer samen met Aquis en deden reeds eerder beroep op hun advies voor potentiële overnames. Dankzij hen kwamen we te weten dat Porta Mundi te koop stond. Ook de overname zelf verliep heel vlot dankzij hun professionele begeleiding.”

Synergie

Porta Mundi is gespecialiseerd in de organisatie van buitenlandse events en dan voornamelijk medische congressen. Mike en Michael geloven dat de overname een meerwaarde betekent voor beide bedrijven. “Dankzij Porta Mundi kunnen we beantwoorden aan de vraag van onze bestaande klanten om gelijkaardige events in het buitenland aan te bieden en de klanten waar Porta Mundi voor werkte kunnen nu ook evenementen organiseren in België. We willen sterk inzetten op deze synergie en op die manier beide bedrijven laten groeien.”

De identiteit en naam Porta Mundi blijven evenwel behouden en zowel CEO Katrien Mergaert als het voltallig personeel van Porta Mundi blijven aan boord.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.