Nieuws Oost-Vlaanderen Eventor trekt met ondernemers naar Parijs-Roubaix

Eventor trekt met ondernemers naar Parijs-Roubaix

Eventor trekt met ondernemers naar Parijs-Roubaix

00000000000olivierorlansEventbureau Eventor uit Merelbeke, dat geleid wordt door Olivier Orlans (foto)  organiseert voor straks voor de negende keer een exclusief dagprogramma voor zakenlui en bedrijven naar Parijs-Roubaix, ofte de Hel van het Noorden.

Op het “Domaine de la Rosée” in Mérignies wordt langs de Secteur Neuf een volledig programma in elkaar gestoken. Voor wie Parijs-Roubaix van op de eerste rij wil meemaken, en in marge denkt aan een teambuilding event, of een VIP-formule met klanten, medewerkers of leveranciers, is dit een uniek aanbod. Topsport, culinaire verwennerij en amusement staan er centraal.

Eventor werd meer dan tien jaar geleden opgericht door Patrick Orlans, die wel bekend is als commercieel manager van KV Oostende en vroeger van Club Brugge, Lokeren en Eendracht Aalst.

Eventor is ook het bedrijf  achter oder meer  Oostende Koerse en het boksgala in Izegem.  Voor Parijs-Roubaix wordt zowel op het Oost- als het West-Vlaamse ondernemersgild gemikt.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.