Nieuws Oost-Vlaanderen Ex-voetballer Tim Smolders aan de slag bij ABN-Amro

Ex-voetballer Tim Smolders aan de slag bij ABN-Amro

Ex-voetballer Tim Smolders aan de slag bij ABN-Amro

DSC_0009[1]Het nieuws over de aantstelling van ex-topvoetballer Tim Smolders (op de foto rechts van andere ex-topvoetballer Piet den Boer) bij ABN-Amro, dat ook een kantoor heeft in Sint-Martens-Latem, dateert al van enkele weken geleden. Op meer nieuws over de precieze rol die Smolders, die onder meer voor Club en Cercle Brugge en voor Charleroi en AA Gent voetbalde, zal opnemen, is het echter nog wachten.

“We zijn als bank op dit moment druk bezig met de ontwikkeling van een aanbod om professionele sporters uit verschillende sporttakken te begeleiden in hun financieel management”, zegt marketing- en communicatiemanager Pim Gillissen. “Uiteraard zijn wij erg blij dat Tim Smolders hier op termijn en samen met onder meer Piet den Boer  en René Spiliers gestalte aan zal gaan geven binnen ABN AMRO België. Omdat wij ons op dit moment vooral focussen op het zo goed mogelijk ontwikkelen en uitrollen van dit traject, zullen wij dit specifieke aanbod pas later toelichten.”

Pim Gillissen maakt wel duidelijk dat één en ander kadert in het thema ‘Partner van de Toekomst’ dat als leidraad dient voor alle activiteiten van ABN AMRO België. “We willen mensen en instellingen die iets willen bereiken, ondersteunen door een duwtje in de rug te geven bij het ontdekken van talent of bij het waarmaken van ambities. Zo bouwen we samen met onze klanten en stakeholders aan hun toekomst. Deze aanpak past bij onze klant- en mensgerichte duurzaamheidsdoelstelling. Bij het voetbal betekent dit bijvoorbeeld dat we enerzijds investeren in de ontwikkeling van de jeugd van (top)sportclubs en anderzijds professionele (ex)atleten willen gaan begeleiden in hun financiële management.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.