Nieuws Oost-Vlaanderen Exclusief verdelingsrecht Grindex is erkenning voor Quality Pumps

Exclusief verdelingsrecht Grindex is erkenning voor Quality Pumps

Exclusief verdelingsrecht Grindex is erkenning voor Quality Pumps

0000001pumpsQuality Pumps, het bedrijf uit Lochristi dat in de loop der jaren een stevige reputatie heeft opgebouwd als verdeler en verhuurder van de meest diverse pompen, zet het nieuwe jaar goed in. Vanaf januari 2015 wordt de onderneming immers de nieuwe exclusieve verdeler voor België van Grindex.  

Het Zweedse Grindex is een klinkende naam bij aannemers, in de industrie-  en in overheidsmiddens. Sedert 1960 bouwde het merk een zeer goede reputatie  op als kwaliteitspomp in de pompensector.  Johan Broekmans van Quality Pumps: “We zijn bijzonder blij dat we een topmerk als Grindex aan onze portefeuille kunnen toevoegen. Bovendien kunnen de klanten van Grindex bij ons rekenen op een optimale service.”

Die 24/7 service wordt gegarandeerd door de ervaren, tweetalige monteurs die bij Quality Pumps aan het werk zijn. Niet alleen beschikken zij over een grondige kennis van het merk, in het ruime magazijn beschikken ze tevens over alle nodige onderdelen voor een betrouwbare, vlotte service en professioneel onderhoud.

Quality Pumps biedt voortaan een breed gamma Grindex drainage- en slurrywerfpompen. Deze zijn uitgerust met een luchtklep en zijn inwendig elektronisch beveiligd tegen de verkeerde draairichting, spanningsval en oververhitting. Een vlakzuigkraag om dweildroog af te pompen is optioneel verkrijgbaar. Grindex-pompen zijn vervaardigd uit slijtvaste materialen en zijn eveneens verkrijgbaar in RVS. De meeste modellen zullen uit voorraad leverbaar zijn

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.