Nieuws Oost-Vlaanderen Fabiaan Van Vrekhem schrijft nieuw boek over disruptie

Fabiaan Van Vrekhem schrijft nieuw boek over disruptie

Fabiaan Van Vrekhem schrijft nieuw boek over disruptie

GENT – Welke organisaties zijn nog levensvatbaar? Welke impact heeft de veranderende bedrijfsomgeving? Wat is ’the next big thing’ binnen organisatiemanagement? Deze en andere vragen over disruptie in de economie van vandaag, worden beantwoord in een nieuw boek van de Oost-Vlaamse auteur Fabiaan Van Vrekhem.

De pennenvrucht van Fabiaan Van Vrekhem kreeg een heel toepasselijke titel mee: Disruptie@Work. Er worden inzichten meegegeven in hoe disruptie tot stand komt, welke denkkaders hierbij aan de oorsprong liggen, welke vormen reeds achter ons liggen en wat ons nog te wachten staat. Hierbij geeft hij mee waar je als ondernemer concreet rekening mee moet houden, maar ook wat dit betekent voor iemand als individuTot slot wordt een beeld geschetst van de vereiste organisatieontwikkeling, ​vandaag en in de toekomst om aan de disruptie een gepast antwoord te bieden.

Fabiaan Van Vrekhem is hoofd van de executive management consultancy organisatie Accord Group Belgium en medeoprichter van de Brabantse start-up Valpeo. Het letterwoord Valpeo staat voor ‘Valuing People and Organisations’ en het gaat om een wetenschappelijk onderbouwde methode die organisaties helpt een beter inzicht te verkrijgen in hun waardecreatieproces, zowel op vlak van strategie, mens als organisatie. Bedoeling is bedrijven meer inzicht te verschaffen in het ondersteunen van hun strategische ontwikkelingen door na te gaan welke dimensies van de externe omgeving bewust worden beleefd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.