Nieuws Oost-Vlaanderen Faillissementsgolf houdt aan

Faillissementsgolf houdt aan

Faillissementsgolf houdt aan

????????????????????????????????????????Eind januari pakte de Europese centrale bank (ECB) uit met haar zogenaamde bazooka om de economische motor in Europa weer te doen aanslaan, maar het blijft nog altijd de vraag of dit echt veel zoden aan de dijk zal brengen. Ondernemingen blijven het immers lastig hebben om overeind te blijven.

Terwijl her en der wordt gesproken over een voorzichtige opleving van de economie blijft de faillissementsgolf aanhouden. Ook onze provincie wordt daarbij niet gespaard. In februari zijn al meer dan vijftig Oost-Vlaamse ondernemingen over de kop gegaan.

Opvallend is dat de door handelsbureau Graydon gesignaleerde trend die wijst op een toenemend aantal faillissementen van nv’s en bvba’s blijft vorotduren. Bij de bedrijven die de jongste twee weken failliet gingen, vinden we onder andere een schoonheidssalon, een managementadviesbureau, een bouwbedrijf en een installatiebedrijf.

Meer info vindt u op www.madeinoostvlaanderen.be/falingen

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.