Nieuws Oost-Vlaanderen Familie Detandt opent nieuwe Ixina-winkel in Maldegem

Familie Detandt opent nieuwe Ixina-winkel in Maldegem

Familie Detandt opent nieuwe Ixina-winkel in Maldegem

Maldegem-facade-200x200Keukenspecialist Ixina, profileert zich met de slogan “over uw keuken is nagedacht” als dé grote Belgische specialist met een aanbod in verschillende prijscategorieën: Easy, Style en Infini. Ixina bouwt niet alleen keukens maar verdeelt ook accessoires en elektromateriaal. Vanuit de winkels worden ook financierings- en verzekeringsformules aangeboden.

Gegroeid vanuit de vroegere Belgische winkelketen Electro Cash oriënteerde Ixina, dat geleid wordt door CEO Benoît Vrielinck,  zich aanvankelijk sterk op Wallonië, maar ondertussen zijn er meer winkels in Vlaanderen dan in het Franstalige landsgedeelte.

Enkele jaren geleden is Ixina in handen gekomen van de holding FDB en het retailmerk positioneert zich ook internationaal. In Oost-Vlaanderen had de keten al winkels in Aalst, Deinze, Lochristi, Ninove, Oudenaarde, Wetteren en Sint-Niklaas en nu is daar dus een winkel in Maldegem bijgekomen, de vierenvijftigste al van de keten.

De winkel zal volgens de franchisingformule worden uitgebaat door Jean-Claude Detandt en zijn kinderen Jan en Heleen.   Die formule zorgt ook voor het succes van Ixina omdat gedreven zelfstandigen nu eenmaal  gewoon zijn om hard te werken voor hun boterham.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.