Nieuws Oost-Vlaanderen Feest van het jaar bij Fernand Huts werd succes dankzij Wase start-up

Feest van het jaar bij Fernand Huts werd succes dankzij Wase start-up

Feest van het jaar bij Fernand Huts werd succes dankzij Wase start-up

Burcht3De voorbije weken waren één groot feest in de vestiging van Katoen Natie in Kallo. De media hebben aan het feest van het jaar – of is het van de eeuw ? –  ter gelegenheid van de 160ste verjaardag van het bedrijf van Fernand Huts ook heel wat aandacht besteed. Drie weken lang nodigde hij elke dag 350 gasten uit die verschillende zones op de site met de nagebouwde burcht bezochten.

De 28-jarige Waaslander Jonathan Geerinckx zorgde met zijn twee jonge bedrijven Goldfish Industries en Dishwash uit Kruibeke voor het toeleveren van alle meubilair, cateringmateriaal én voor de afwas tijdens dit drie weken durende evenement.

“Dit project was voor ons een uitgelezen kans om met onze twee recent volledig gesplitste activiteiten te laten zien waar we op dit moment staan en om te tonen dat we de grootste feesten en evenementen aankunnen, zonder in te leveren op kwaliteit”, zegt Jonathan Geerinckx.

Goldfish Industries verhuurde meubilair voor de verschillende thema’s van het evenement, met daarbij onder meer  vintage donker houten meubilair voor in de spiegeltent en voor het indrukwekkende binnenplein van de burcht. Alle gasten bezochten de vier verschillende zones, zodat Goldfish in feite elke dag meubilair ter beschikking stelde voor 1.400 personen. Het bedrijf stond ook in voor de verhuur van alle cateringmateriaal, zodat cateraar Bebronna uit Kallo in de pop-up keuken dagelijks op hoog niveau kon koken.

Geerinckx’ tweede jonge bedrijfje Dishwash is nog maar sinds begin dit jaar actief en zorgt voor het centraliseren van grote en kleine hoeveelheden afwas. “We doen de afwas voor feestzalen, hotels en cateringbedrijven en zelfs restaurants maken 7 dagen op 7 gebruik van onze diensten. Dishwash zorgt voor het transport en de logistiek van de af te wassen materialen en uiteraard voor de afwas zelf. Nu de witte kassa er is, is het uitbesteden van de afwas vaak een oplossing om hoge loonkosten te verminderen”, geeft Jonathan Geerinckx nog aan.  Hij gaat er prat op dat zijn concept uniek is in België en wellicht ook in Europa, terwijl gelijkaardige bedrijven wel bestaan in Singapore en Hongkong.

De jonge ondernemer looft alvast ook de vlotte samenwerking met Katoen Natie en zegt nu al uit te kijken naar de 175ste verjaardag van het bedrijf van Fernand Huts om dan hopelijk weer bij te dragen tot een bijzonder geslaagd feest.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.