Nieuws Oost-Vlaanderen Flanders Collection Cars is terug voor 32ste editie

Flanders Collection Cars is terug voor 32ste editie

Flanders Collection Cars is terug voor 32ste editie

GENT – Op 11 & 12 september vindt in Flanders Expo de uitgestelde 32ste editie van Flanders Collection Cars plaats. Met 125 standhouders en 10.000m² expositieruimte behoort Flanders Collection Cars bij de omvangrijkste oldtimerbeurzen van België. Er wordt een mooie mix aangeboden van classic cars, onderdelen, memorabilia, auto accessoires, vintage meubilair en kunst.

Naar jaarlijkse traditie is Flanders Collection Cars een hoogmis voor gepassioneerde liefhebbers van oldtimers en de lifestyle die daarmee gepaard gaat. In normale omstandigheden staat de expo telkens gepland in februari maar dit jaar werd deze editie vanwege de coronamaatregelen noodgedwongen uitgesteld naar september.

“We zijn ontzettend enthousiast dat we ondanks de uitdagende omstandigheden kunnen doen waar we met Flanders Collection Cars voor staan: mensen samenbrengen om hun passie voor oldtimers met elkaar te delen. We merken aan de vele positieve reacties dat de community ernaar uitkijkt om elkaar dit weekend na lange tijd terug te kunnen ontmoeten. Daar doen we het als organisator voor!”, vertelt Kobe Engels, een van de organisatoren.

 

Betaalbare klassiekers

Dit jaar gaat Flanders Collection Cars terug naar de essentie van het beursconcept: betaalbare klassiekers. De Datsun 240Z op de affiche van dit jaar symboliseert een eerbetoon aan iconische modellen in een betaalbare prijsklasse.

“Met enkele partners en verzamelaars stellen we een collectie tentoon ter ere van de betaalbare vierzits coupés, waarvan de volgende auto’s alvast deel uitmaken: Porsche 928, Ford Capri 2600 RS, Jaguar XJC, Mercedes SLC, Volvo P1800.”

Voorverkoop breekt records

Deze 32ste editie belooft een gezellig weerzien te worden. De voorverkooptickets breekt dan ook alle records. Flanders Collection Cars biedt bij online voorverkoop bovenop de €2 korting een exclusieve sticker van het event aan, die nergens te koop is. Voorverkooptickets zijn nog t.e.m. vrijdagavond te verkrijgen via de website www.flanderscollectioncars.be.

“Voor bezoekers die met een oldtimer de beurs bezoeken hebben we trouwens nog leuk nieuws. De wagens mogen vlak voor de inkom van Flanders Expo (PA4) geparkeerd worden. Op die manier doen we niet enkel deze bezoekers een plezier maar kan iedereen bij het binnen- en buitengaan meegenieten van deze extra oldtimers.”, voegt Kobe nog toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.