Nieuws Oost-Vlaanderen FLOWSPARKS en GuyKat bundelen krachten in nieuw wereldwijd partnership

FLOWSPARKS en GuyKat bundelen krachten in nieuw wereldwijd partnership

Cédric Herregodts

FLOWSPARKS en GuyKat bundelen krachten in nieuw wereldwijd partnership

GENT – FLOWSPARKS, koploper in innovatieve e-Learningtechnologie, kondigt een nieuw partnership aan met GuyKat, een leverancier van e-Learning oplossingen op maat. Door de samenwerking boort Flowsparks nu ook de Britse en Amerikaanse markt aan. Het van oorsprong Gentse bedrijf voegt zo opnieuw een hoofdstuk toe aan zijn internationale succesverhaal.

Flowsparks is een innovatieve softwaretoepassing in een SaaS-model die elk bedrijf in staat stelt om zelf digitale leermodules of trainingen op maat te creëren, te beheren en te verspreiden. De expertise van didactici, de design skills van grafische ontwerpers en de IT-kennis van programmeurs zitten al verweven in de vooraf gedefinieerde Learning Formats. Na de internationale lancering in 2017, is Flowsparks intussen actief bij meer dan 1600 bedrijven verspreid over +150 landen. Het revolutionaire platform werd recent ook bekroond met een Brandon Hall Gold Medal Award in de categorie ‘Best Advance in Content Authoring Technology’.

GuyKat heeft dan weer ruime ervaring in het ondersteunen van internationale klanten bij het ontwerpen van hun digitale leertrajecten en biedt daarnaast een Learning Management System aan om deze content te hosten en te verspreiden. In het Flowsparks-platform, en vooral in de ingebouwde auteurstool, vonden zij een effectieve tool om de toenemende complexiteit van de leerbehoeften van hun klanten aan te pakken.

Dankzij het partnership kan GuyKat haar klanten een intuïtief platform aanbieden waarbinnen zij zelf content kunnen creëren op basis van onderbouwd instructional design. GuyKat blijft daarnaast ook end-to-end content creatie op maat aanbieden als service. GuyKat komt zo tegemoet aan de markttrend waarbij bedrijven zelf de leiding willen nemen in hun content creatie. Hun klanten genieten niet alleen een snelle en goedkope toegang tot een breed scala aan leermogelijkheden, maar kunnen ook beroep blijven doen op de expertise van GuyKat in elke fase van hun e-Learning project.

Gedeelde missie

Flowsparks’ Chief Commercial Officer, Cédric Herregodts licht toe: “We zijn bijzonder trots op ons partnership met GuyKat en op onze gedeelde missie om klanten te laten excelleren door hen toegang te geven tot de meest geavanceerde digitale leeromgeving. We willen samen uitblinken door state-of-the-art technologie aan te bieden, maar we gaan beiden ook voluit voor een uitmuntende klantenbegeleiding.”

CEO & stichter van GuyKat, Guy McEvoy voegt toe: “We zijn verheugd om Flowsparks als partner naar de UK en de US te brengen. Er zijn verschillende intuïtieve auteurstools op de markt, maar Flowsparks is de enige die didactische elementen toevoegt aan de inhoud en zo het geheel naar een hoger niveau tilt. Een mooi ontwerp zonder didactische insteek is slechts een lust voor het oog. Het is het toevoegen van een Learning Format dat ervoor zorgt dat leren impact heeft. We hebben nog geen andere auteursoplossing gezien waarbij deze begeleiding inbegrepen zit. Flowsparks is voor ons dan ook een game changer.”

Internationale ambities

Na een snelle opmars in de thuislanden België en Nederland, zet Flowsparks nu ook versneld in op de internationale markt door in elke regio samen te werken met lokale Learning Partners. In lijn met deze groeistrategie heeft het bedrijf een uitgebreid Partner Programma opgezet waarin zij resellers persoonlijke ondersteuning bieden. Deze ondersteuning omvat hulp bij het sluiten van zakelijke deals, het oplossen van IT-problemen en een snelle reactie op ad-hoc vragen van klanten. De toevoeging van GuyKat aan de Flowsparks partner community zal zeker een grote impuls geven aan de verdere internationale groeiambities.

“Het binnenhalen van een gevestigde waarde zoals GuyKat in ons partnerprogramma betekent toch een mijlpaal voor ons bedrijf”, zegt Vincent Blommaert, Channel Manager bij Flowsparks. “We hebben hard gewerkt om een aantrekkelijk softwareplatform en partnerprogramma op te bouwen voor onze channel partners, zodat zij zelfs de meest complexe en dynamische projecten kunnen aanpakken. Fijn om onze inspanningen nu beloond te zien in de vorm van een partnership met GuyKat.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.