Nieuws Oost-Vlaanderen Flowsparks is ‘HR Game Changer of the Year’

Flowsparks is ‘HR Game Changer of the Year’

Flowsparks is ‘HR Game Changer of the Year’

GENT – e-Learning software-aanbieder FLOWSPARKS is uitgeroepen tot ‘HR Game Changer of the Year’ op de jaarlijkse HR Excellence Awards. De HR Game Changer of the Year is de award voor een startup, HR Tech, Smart Application of een ander soortgelijk bedrijf dat een oplossing of een resoluut innovatieve aanpak als oplossing voor human resources voorstelt. In totaal zijn er 13 awards binnen verschillende HR categorieën uitgereikt. Met zijn vooruitstrevende softwareoplossing wist Flowsparks NV (het vroegere U&I Learning NV) dit jaar een van deze toonaangevende awards aan de haak te slaan.

“Flowsparks helpt bedrijven bij het realiseren van een kwalitatieve en snelle digitale transformatie, iets wat volledig past binnen de categorie. We waren dan ook heel enthousiast toen we vorig jaar vernamen genomineerd te zijn voor de ‘HR Game Changer of the Year’-award”, zegt Cédric Herregodts, Chief Commercial Officer bij Flowsparks.

Het nieuwe werken leidt tot het nieuwe leren

Het belang van digitaal leren is in het afgelopen jaar enorm gestegen. Als HR Game Changer zorgt Flowsparks ervoor dat iedereen in eender welk bedrijf krachtige en efficiënte e-Learning kan ontwikkelen.

Flowsparks is het enige softwareplatform dat didactisch ondersteunde templates aanbiedt. Gebruikers krijgen volledige flexibiliteit en autonomie om op een makkelijk manier in te zetten op digitaal leren. Voor iedere leerdoelstelling is er een aangepaste template; een gebruiker hoeft alleen maar de content toe te voegen. Het resultaat is een grafisch aantrekkelijke en didactisch efficiënte e-Learning.

Een oplossing met het potentieel om de regels van de markt te veranderen

In een oogverblindende ‘Las Vegas’-show introduceerde Alain Vande Kerkhove de HR Game Changer of the Year. Een award die, in zijn eigen woorden, toegekend wordt aan “bedrijven die nieuwe oplossingen lanceren met het potentieel om de regel van de markt te veranderen”. Om deze award in de wacht te slepen, moesten genomineerden hun game-changing nature uit de doeken doen en dat vooral staven met concrete voorbeelden. Het paradepaardje van Flowsparks’ dossier was BNP Paribas, dat in minder dan negen maanden tijd maar liefst 60 modules voor digitaal leren lanceerde.

Ga duurzaam om met je kennis

Cédric Herregodts: “Dankzij FLOWSPARKS krijgen bedrijven de kans om e-Learning te ontwikkelen bij de bron: de ‘subject matter expert’. Omdat BNP Paribas Fortis de tools ter beschikking stelt voor zijn werknemers om hun eigen expertise te digitaliseren, voorkomen ze dat knowhow verloren gaat. Bovendien stimuleert het hun trots, betrokkenheid en loyaliteit ten opzichte van het bedrijf.”

“Het resultaat is dat medewerkers zonder enige L&D-achtergrond het ontwikkelen van kwalitatieve e-Learning zelf in handen kunnen nemen. Bovendien sparen we zo heel veel tijd uit. Vroeger schatten we drie en een halve maand in voor de creatie van een e-Learning, nu doen we dit in twee maanden en een week”, vult Sven Joris – L&D Advisor, BNP Paribas Fortis, aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.