HR Excellence award – FLOWSPAKRKS 3

FLOWSPARKS voor tweede keer genomineerd door Belgian HR Excellence Awards

GENT - FLOWSPARKS werd in februari jl. bekroond tot ‘HR Game Changer of the Year’. De jury van de HR Excellence Awards 2021 was toen sterk onder de indruk van het groeipotentieel van deze veelbelovende e-Learning software. Nog voor het jaar om is, heeft Flowsparks een tweede nominatie beet en dit keer in de categorie ‘Best HR Tech Companies’.

Al 12 jaar lang behoren de Belgian HR Excellence Awards tot de meest prestigieuze bekroningen voor HR Service Providers in België. Cédric Herregodts, CCO van Flowsparks, is trots dat hun bedrijf opnieuw genomineerd werd: "De nominatie als een van de ‘Best HR Tech Companies’ is een erkenning voor de geleverde prestaties van Flowsparks als bedrijf, maar ook voor onze medewerkers én klanten."

De nominatie is het resultaat van een zorgvuldige en objectieve research naar de kwaliteit van de dienstverlening, reputatie en klanttevredenheid. Het onderzoek werd uitgevoerd door ARC Research, het CHRO Executive Circle Network en een selectie van 1.682 prominente HR-beslissers uit verschillende industriesectoren en geografische regio's van het land.

Flowsparks, referentiespeler op de markt van e-Learning software, is goed op weg om de ganse Belgische markt te veroveren. Maar ook het buitenland lonkt. Vele grote (internationale) speler geraken stilaan overtuigd van de vele voordelen van het didactisch onderbouwde SaaS-model. Met behulp van Flowsparks kan elke organisatie op zelfstandige basis een kwalitatieve digitale leercultuur bouwen. Deze nominatie bevestigt de tractie die de Gentse scale-up binnen de e-Learningsector teweegbrengt.

Naar jaarlijkse traditie worden genomineerden gelauwerd tijdens een glamoureuze ceremonie op 17 februari 2022.