Nieuws Oost-Vlaanderen Food Farm fiesta strijkt neer in Gent

Food Farm fiesta strijkt neer in Gent

Food Farm fiesta strijkt neer in Gent

00000000000000000fodfarmDe culinaire compagnie Food Farm Fiësta, een initiatief van Karolien Reyntens en Jo De Graeve, die in Melle het café G-huis uitbaten, sloeg vorig weekend haar tenten op in Driespoort Shopping Deinze. De komende twee weekends strijkt Food Farm fiesta neer op de Tondeliersite aan de Gentse Gasmeterlaan.

“Voor echte Gentse Feesten is het nog net te vroeg”, zegt Karolien Reyntens, “maar Food Farm Fiësta belooft wel een totaalervaring, met ‘top notch’ eetkraampjes, een rijkelijk aanbod dranken – van gin&tonic over pintjes tot koffie – muzikaal vertier en plezante randanimatie. Dat alles, in een uniek en entertainend kader.”

Food Farm Fiësta speelt in op de toenemende populariteit van de food trucks en van de beleving. “Eind vorig jaar is het concept al een succes gebleken”, zegt Karolien Reyntens “en ook in Deinze konden we op heel wat belangstelling rekenen. Het basisrecept blijft gelijk: foodtrucks en chefs, bartenders, kunstenaars en dj’s goed door elkaar mixen en op een schoon bord presenteren. Op de menukaart staan verse en lekkere producten in getemperde porties aan getemperde prijzen. Alles is proef-proof. Zo kan iedereen ongegeneerd van meerdere walletjes eten naar eigen smaak en goesting.”

In het aanbod zitten onder meer Aziatisch streetfood van Sushi Mi, tacos van Monba, gepimpte hot-dogs van Bulls and Dogs, en kippetjes aan het spiot van de gloednieuwe foodtruck Chick’ndale. .

“De combinatie met verfijnd entertainment maakt van Food Farm Fiësta een belevenis voor alle zintuigen”, geeft Karolien Reyntens nog aan, “waarbij mensen onder meer ook de mogelijkheid krijgen om zich te laten masseren of bij de barbier langs te gaan.”

Food Farm Fiesta bewijst in ieder geval dat ook in de horeca creatieve mensen zitten die voor veel vernieuwing kunnen zorgen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.