Nieuws Oost-Vlaanderen Fortuna Financial Group neemt beleggingsverzekeringen van Optima Bank over

Fortuna Financial Group neemt beleggingsverzekeringen van Optima Bank over

Fortuna Financial Group neemt beleggingsverzekeringen van Optima Bank over

Fortuna Financial Group nv / vermogensbeheer. Frank Peeraer / CEO - Gedelegeerd bestuurder. 09/06/2016 "for more images "www.waltersaenen.com"

De Antwerpse vermogensbegeleider Fortuna Financial Group heeft een akkoord bereikt met de curatoren van de failliete Gentse Optima Bank rond de overname van de portefeuille beleggingsverzekeringen. Het gaat om 250 polishouders die via Optima Bank een beleggingsverzekering bij Baloise Insurance hebben afgesloten. Zij kunnen voortaan een beroep doen op de diensten van Fortuna Financial Group, die op die manier ook sterker voet aan de grond krijgt in Oost-Vlaanderen.

Fortuna Financial Group neemt de rol als tussenpersoon over voor de Belgische beleggingsverzekeringen van Baloise Insurance die tot nu toe beheerd werden door Optima Bank. Voor de 250 klanten verandert er niets. Het contract blijft lopen bij Baloise Insurance. Het is enkel de tussenpersoon die wijzigt. Fortuna Financial Group zal volgens de Europese MiFID-richtlijnen de beleggingsverzekeringen van de klanten voortaan van nabij opvolgen. De experts van de Belgische vermogensbegeleider informeren investeerders op een correcte en transparante manier.

“De 250 polishouders die sinds het faillissement van Optima Bank op 15 juni in het duister tastten over de verdere opvolging van hun beleggingsverzekering, kunnen vandaag bij ons terecht”, legt Frank Peeraer  (foto), CEO van Fortuna Financial Group uit. “Sinds de  oprichting in 2001 is ons bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste partners van beleggingsverzekeringen van Baloise in België. We kennen de materie dus bijzonder goed. Particulieren, bedrijfsleiders en bedrijven laten zich vandaag door Fortuna Financial Group begeleiden bij het beheer van hun vermogen. In totaal gaat het om meer dan 1.000 klanten die dagelijks advies inwinnen over hoe ze het best hun successie regelen en hun vermogen vergroten via beleggingen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.