Nieuws Oost-Vlaanderen Forum Jobs zoekt 75 logistieke medewerkers voor Conway Temse

Forum Jobs zoekt 75 logistieke medewerkers voor Conway Temse

Forum Jobs zoekt 75 logistieke medewerkers voor Conway Temse

TEMSE – Conway werft massaal aan. Want het is druk bij de specialist van on-the-road consumptie. Het goede weer en de heropening van o.a bioscopen en pretparken brengen veel mensen op de been. Om hun klanten beter te kunnen beleveren is Conway op zoek naar 75 extra medewerkers. Om deze vele vacatures in te vullen, organiseert Forum Jobs op 18 juni een jobevent bij Conway Temse.

Conway is de specialist in de consumptie voor onderweg. Hun missie is de ‘Your Most Convenient Partner’ te zijn voor hun klanten. Kortom: zij willen het hun klanten zo makkelijk mogelijk maken. Vanuit de twee verdeelcentra in Temse en Courcelles worden de klanten met een vlotte en snelle service beleverd.

Om hun missie te verwezenlijken sloeg Conway de handen in elkaar met Forum Jobs. “Het partnership tussen Conway en Forum Jobs is een mooi verhaal. Wij zijn voor onze klanten een oplossingsgerichte, betrouwbare en lange termijn partner. Om dit te realiseren zijn we dringend op zoek naar magazijnmedewerkers, chauffeurs en verschillende bedienden”, zegt Katrijn De Vos, HR directeur bij Conway.

Jobevent op vrijdag 18/06

Conway zoekt momenteel 50 magazijnmedewerkers, 25 chauffeurs B/C/CE en een 10-tal bedienden op verschillende afdelingen. Om tegemoet te komen aan de huidige drukte en personeelsnood van Conway wordt een coronaproof jobevent georganiseerd.

Op deze manier kunnen sollicitanten ter plaatse proeven van de sfeer bij Conway, letterlijk en figuurlijk. Want Forum Jobs maakt er een klein outdoor Coronaproof jobevent van: meteen na de rondleiding en kennismaking op de site bieden ze de kandidaten een frietje aan. “En dat smaakt altijd”, lacht Lisa Rogiers, Office Manager bij Forum Jobs Zele.

Geen ervaring vereist, wel Conway DNA

“De juiste match maken, daar zijn we goed in”, gaat mevrouw Geens verder. “Conway zoekt kandidaten met het fameuze Conway dna. Het plaatst hierbij gedrevenheid en talent centraal. Onze recruiters gaan daarom op zoek naar kandidaten die graag werken, weten waar ze mee bezig zijn, kritisch durven zijn en vooral oplossingsgericht denken.

“Door een persoonlijke opleiding en coaching op de werkvloer van een buddy komt iedere gemotiveerde kandidaat in aanmerking om te solliciteren. Schoolverlaters komen dus zeker in aanmerking”, besluit Lisa.

De kandidaten kunnen na verdere screening onmiddellijk aan de slag op de mooie locatie in Temse. Het bedrijf ligt dicht bij de afslag van de autostrade van Temse, waardoor het vlot bereikbaar is. Het basisloon voor magazijnmedewerkers bedraagt 14,23 euro en dankzij de ploegenpremies kan je een heel mooi loon opbouwen.

Wens je meer info? Mail naar conway@forumjobs.be, contacteer Forum Jobs Zele (052/456.356 ) of surf naar https://www.forumjobs.be/nl/pa…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.