Nieuws Fosbury and Sons Alfons focust op meetings en events

Fosbury and Sons Alfons focust op meetings en events

Fosbury and Sons Alfons focust op meetings en events

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Fosbury & Sons Alfons is een inspirerende coworkingspace gelegen in de schaduw van de Brusselse ring. Naast het populaire coworkingconcept focust Fosbury & Sons er op meetings en events. “Onze location managers doen er alles aan om onze klanten, zowel residenten, sporadische bezoekers als eventorganisatoren, de beste service op maat te bieden”, zegt Jan Zuliani, marketing manager bij Futurn.

In 2019 blies projectontwikkelaar Futurn nieuw leven in de oude Corelio-site gelegen aan de Alfons Gossetlaan in Groot-Bijgaarden. “De vroegere thuisbasis van Corelio, beter bekend als Mediahuis, werd omgetoverd tot bedrijvencampus Westgate”, zegt Zuliani. “Het voormalige Corelio-pakhuis is volledig gerenoveerd tot een inspirerende coworkingruimte. In september 2021 sloegen Futurn en Fosbury & Sons de handen in elkaar om het centrale gebouw uit te baten als ontmoetingsplek. We bieden onze bezoekers een strategisch gelegen en multifunctionele omgeving met flexibele werk-, vergader-, en evenementenruimtes.”

Evolutie van coworkingspaces

“Er is een merkbare evolutie aan de gang in het coworkinglandschap. Vroeger hokten start-ups eerder uit noodzaak samen in coworkingspaces en was er van community en kruisbestuiving weinig merkbaar. Ondertussen is de coworkingspace een melting pot geworden waar een verscheidenheid aan ondernemers elkaar vinden”, stelt Zuliani. “Grotere spelers als AstraZeneca en Amplifon settelden zich hier en delen de ruimte met ambitieuze start-ups en KMO’s. Ook bedrijven die zich op de bedrijvencampus vestigen, waaronder Brico, zijn opgezet met een coworkingspace in de buurt. Zo kunnen piekmomenten in de kantoorbezetting makkelijk opgevangen worden”.

“In de toekomst willen we ook de maakindustrie aantrekken door ateliers aan te bieden, specifiek op maat van ambachtsbedrijven”, vervolgt Zuliani. “Zo blijft Fosbury & Sons inzetten op de evolutie van coworking.”

Meer dan alleen een werkplek

Fosbury & Sons biedt verschillende toegankelijke formules zodat elke bezoeker van een flexibel aanbod kan genieten. “Voor de coworkingspaces werken we steeds met flexibele contracten van bijvoorbeeld een half jaar, maar evengoed van één maand. We hebben grote en kleine ruimtes voor teams, maar er is ook een open work space voor wie alleen werkt zoals freelancers. Daar kan je trouwens ook terecht als je eens een dagje niet thuis of op kantoor wil of kan werken”, aldus location manager Ilse De Roover.

Dé belangrijkste USP van Fosbury and Sons Alfons is flexibiliteit en daarmee zet de coworkingspace in op meetings en events. “Het feit dat we ook evenementen kunnen faciliteren is een belangrijke troef”, zegt De Roover. “We beschikken over verschillende evenementenruimtes met een capaciteit van 65 tot 300 personen. We doen er alles aan om organisatoren de beste service te bieden en dan is flexibiliteit echt belangrijk: een vergadering ’s morgens , een lunchmeeting, een groot evenement in het weekend, … Events kunnen 24/7 plaatsvinden en wij denken met plezier mee na over de concrete invulling. ”

Meer info?

Ontdek ons aanbod: www.fosburyandsons.com/alfons

Reageer op dit bericht

Onderneming
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.