Nieuws Franse specialist in kantoorbenodigdheden vindt weg naar Vlaanderen

Franse specialist in kantoorbenodigdheden vindt weg naar Vlaanderen

Franse specialist in kantoorbenodigdheden vindt weg naar Vlaanderen

Het van oorsprong Franse bedrijf Bureau Vallée wil na Wallonië en Brussel, nu ook Vlaanderen veroveren met hun grote assortiment kantoorbenodigdheden. In Sint-Pieters-Leeuw, Gent en Antwerpen opende de winkel afgelopen maanden al een filiaal. Bureau Vallée wil scoren met hun uitgebreide gamma, hun scherpe prijzen en hun uitstekende service.

Bureau Vallée werd begin jaren ’90 opgericht in Frankrijk en is sindsdien een vaste waarde geworden als het aankomt op de verkoop van kantoorbenodigdheden, zowel voor professionelen als particulieren. Een kleine greep uit het assortiment leert de bezoeker dat je er alles vindt voor het functioneren van een bedrijf. Denk aan mappen, alle soorten en formaten papier, papierversnipperaars, (bal)pennen, maar ook bureaus en stoelen en inktpatronen voor printers.

Nadat de keten al winkels opende in Wallonië en Brussel, wil het nu ook de Vlaamse markt veroveren met drie nieuwe winkels. “Bureau Vallée is met 350 winkels in Frankrijk een autoriteit geworden. Wanneer mensen iets nodig hebben voor hun kantoor of voor de kinderen voor school, komen ze automatisch naar Bureau Vallée. Nu willen we dat ook bereiken in België”, vertelt Dejvi Prifti, verantwoordelijke aankoop.

In Sint-Pieters-Leeuw opende in december vorig jaar de eerste winkel en met Gent in februari en Antwerpen in juni, heeft Bureau Vallée al drie winkels op strategische locaties in Vlaanderen. “Maar daar blijft het zeker niet bij. Ons doel is om net als Frankrijk, ook België te veroveren.”

Service, prijs en aanbod

Dat wil Bureau Vallée doen aan de hand van drie pijlers die ze belangrijk vinden: een scherpe prijs, een uitgebreid aanbod en een perfecte service. “Met deze pijlers willen wij ons onderscheiden van de concurrenten. Dankzij ons uitgebreid gamma hoeven klanten geen verschillende winkels te bezoeken maar kunnen ze alles vinden bij ons. Ook online. We hebben ook heel wat merkproducten in huis zodat iedereen zijn gading kan vinden”, verduidelijkt winkelverantwoordelijke Dany Aerts. “Daarnaast kunnen we uitpakken met heel scherpe prijzen gecombineerd met opgeleid personeel zodat onze klanten alle uitleg krijgen die ze nodig hebben om tot de perfecte aankoop te komen.”

Die aanpak lijkt ook meteen te werken want zowel in Sint-Pieters-Leeuw, Gent als Antwerpen reageren de klanten enthousiast. “Zij spreken ons aan op de scherpe prijzen en ons vriendelijk personeel. Nu met de start van het nieuwe schooljaar in het vizier zijn ouders ook heel tevreden dat ze alles meteen in één winkel vinden”, besluiten Dejvi en Dany.

Bureau Vallée is een autoriteit op vlak van de verkoop van kantoorbenodigdheden. Na winkels in Wallonië en Brussel is het bedrijf nu ook actief in Gent, Sint-Pieters-Leeuw en Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.