Nieuws Oost-Vlaanderen Fujitsu Belgium en Jasna Rok kondigen partnerschap aan

Fujitsu Belgium en Jasna Rok kondigen partnerschap aan

Fujitsu Belgium en Jasna Rok kondigen partnerschap aan

GERAARDSBERGEN – Fujitsu heeft gekozen voor een langetermijnsamenwerking met de Geraardsbergse Jasna Rokegem. De twee partners zullen kunst, wetenschap en technologie co-creëren en samenvoegen en zo deze visie omzetten in innovatie. “Jasna is een jonge vrouwelijke ambassadeur die het Jasna Rok-verhaal (haar leven als ondernemer en artieste) heeft gebouwd op de overtuiging dat data en technologie levens beter kunnen maken. Bij Fujitsu delen we dezelfde visie”, klinkt het.

Jasna Rokegem, bekend van haar ‘fashion on brainwaves’-ervaring, legt uit: “Fujitsu heeft als bedrijf en merk veel meer te bieden dan wat je op het eerste gezicht ziet. Via dit langetermijnpartnerschap willen we een sterke boodschap de wereld insturen. Onze missie is om mensen in dit universum mondiger te maken door middel van data en technologie.”

Carolien François, Business Development Manager bij Fujitsu België: “Als Fujitsu willen we co-creëren aan deze mooie toekomst. We willen mensen op aarde en daarbuiten mondiger maken. Dit verwijst ook naar onze Japanse filosofie: Fujitsu stelt zicht tot doel om de wereld duurzamer te maken door vertrouwen in de maatschappij op te bouwen via innovatie. Door deze samenwerking met Jasna Rok creëren we een nieuwe manier om dit te realiseren.”

Fujitsu’s datastrategie (DDTS) zal Jasna’s missie aanvullen. Haar visionaire denkwerk helpt besluitvormers in verschillende sectoren zich voor te stellen hoe ze met duurzamere oplossingen kunnen komen. Haar droom is om te werken aan interplanetaire emotionele overdracht.

In de komende maanden zullen Fujitsu en Jasna Rok elkaars superkrachten verkennen en co-creëren aan bestaande en nieuwe technologie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.