Nieuws Oost-Vlaanderen Garage Thoen opent eerste Audi-Terminal in Oost-Vlaanderen

Garage Thoen opent eerste Audi-Terminal in Oost-Vlaanderen

Garage Thoen opent eerste Audi-Terminal in Oost-Vlaanderen

thoen opening010In België staan momenteel nog maar een paar Audi Terminals. De nieuwste opende officieel de deuren op vrijdag 8 januari in Hofstade. Garage Thoen, de verdeler van Audi en VW, investeerde in deze volledig nieuwe toonzaal waarin de modellen van Audi ten volle tot hun recht komen. Er is immers heel wat ruimte zodat de wagens van hun verleidelijkste kant kunnen worden getoond.  Het ontwerp van deze nieuwe Audi toonzaal is van de hand van architectenbureau Orens-Van Grimbergen uit Kapellen. Aannemer Mathieu Gijbels realiseerde de nieuwbouw.

De nieuwe Audi Terminal van Garage Thoen is ontworpen volgens het ‘Terminalconcept’ van Audi. Volgens architect Koen Van Grimbergen zorgen onder meer de grote glaspartij en de strakke binnenafwerking voor een heel luxueuze sfeer.

François Thoen, zaakvoerder van Garage Thoen, dat vestigingen heeft in Wiezel, Aalst en Zottegem, en zijn team zijn terecht zeer fier op hun Audi Terminal. “Met de nieuwe toonzaal spelen we volop in op de behoeftes van de echte autoliefhebbers die een zwak hebben voor topkwaliteit en exclusiviteit.”

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.