Nieuws Oost-Vlaanderen Gents bedrijf wint 100.000 euro op Next Web Europe Conference

Gents bedrijf wint 100.000 euro op Next Web Europe Conference

Gents bedrijf wint 100.000 euro op Next Web Europe Conference

teamleaderDe Gentse start-up Teamleader, die bedrijven via een uniforme SaaS-oplossing helpt met supersnelle klantenadministratie, gooit ook internationaal hoge hogen. Zo was het bedrijf één van de 75 geselecteerde startbedrijven op de  The Next Web Europe Conference in Amsterdam.

“Twee dagen lang kregen deze internationale startups de gelegenheid om te pitchen voor een jury, en zo kans te maken op twee prijzen: een marketingbudget van 25.000 EUR in kader van het Boost-programma, en de henQ-award ter waarde van 100.000 EUR”, ve’rtelt CEO Jeroen De Wit.
 Drie startups mochten uiteindelijk hun pitch herhalen op het hoofdpodium van The Next Web tijdens de slotsessie van de conferentie. Teamleader was daar één van en slaagde erin de hoofdprijs weg te kapen. .

Teamleader werd uit alle deelnemers van het Boost-programma als winnaar gekozen door investeringsbureau henQ. Floris van Alkemade, managing partner van henQ, loofde onder meer het feit dat Teamleader een reële behoefte in de markt heeft ontdekt en daar  een oplossing heeft voor gevonden die heel wat toegevoegde waarde biedt. 

Jeroen De Wit is dan ook een zeer tevreden man: “We waren samen met de delegatie van Startups.be aanwezig op de beurs om België verder op de kaart te zetten, onze collega-startups te overtuigen van de meerwaarde van Teamleader en om connecties te leggen voor onze verdere groei. Ik durf wel zeggen dat we meer dan in ons opzet geslaagd zijn.”

En de toekomst? “Zoals steeds gaat mijn dank eerst uit naar ons team, de trouwe klanten en de vele supporters. Zonder hen was dit niet gelukt. Maar de bekroning is vooral een motivatie om op dezelfde manier voort te groeien en onze opmars ook in andere landen voort te zetten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.