Nieuws Oost-Vlaanderen Gents en Toerisme Vlaanderen promoten Vlaanderen fietsland

Gents en Toerisme Vlaanderen promoten Vlaanderen fietsland

Gents en Toerisme Vlaanderen promoten Vlaanderen fietsland

GENT – Gents en Toerisme Vlaanderen slaan de handen nogmaals in elkaar om mensen aan te moedigen op de fiets te springen richting Vlaanderen. Met een gloednieuwe website worden wielerliefhebbers aangemoedigd om voor Vlaanderen te kiezen als hun volgende wielerbestemming.

In 2014 creëerde Gents al de Cycling in Flanders-website. Het Gentse reclame- en communicatiebureau blaast het design nu nieuw leven in en zorgt voor interessante content voor wielrenners in hart en nieren. Daarnaast werd er gezorgd voor een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem. Wielerliefhebbers kunnen zo gemakkelijk nieuwe routes, evenementen en tips ontdekken.

De Vlaamse wielergids werd samengesteld door Vlaamse wielerexperten en biedt een combinatie van klassieke, bekende routes en verborgen parels. Die lenen zich zowel voor amateurs als professionele wielrenners.

Digitale insteek

Gebruikers kunnen hun account op Strava aan de website koppelen. Dat is een mobiele applicatie die alle data registreert tijdens een fietstocht en een sociaal netwerk voor sporters vormt. “Door de voorgestelde routes te rijden, wordt elke gebruiker stap voor stap een echte Flandrien”, klinkt het. “Nadat ze hun lievelingsroutes gereden hebben, kunnen ze deze uploaden op Strava en ontdekken hoeveel segmenten van het totaalplaatje ze al hebben afgerond.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.