Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse Aztalan overgenomen door Delaware

Gentse Aztalan overgenomen door Delaware

Gentse Aztalan overgenomen door Delaware

GENT/KORTRIJK – IT-dienstverlener Delaware Belgium heeft het Gentse Aztalan overgenomen. Al 5 jaar helpt Aztalan kleine en middelgrote ondernemingen, en professionele dienstverleners in het bijzonder, als gespecialiseerd adviseur en expert in de implementatie en ontwikkeling van oplossingen voor de bedrijfsvoering. Met deze overname breidt Delaware zijn expertise en zijn marktpositie aanzienlijk uit.

Delaware is de laatste jaren snel aan het groeien en is constant op zoek naar nieuwe manieren om zijn SAP-portfolio uit te breiden. Met de overname van Aztalan versterkt Delaware zijn ERP-aanbod voor het SAP Cloud Platform.

Philippe Heynderickx, voormalig CEO van Aztalan, ziet een opportuniteit: “We geloven dat we met onze expertise de positie van beide partijen op de Cloud-markt kunnen verbeteren”, zegt hij.

 

Franstalige troef

Patrick Andersen, managing director van Delaware Belux, ziet ook nog een andere troef: “De overname past ook in de groeistrategie ‘Go to Wallonia’ die Delaware lanceerde”, zegt Andersen. “Een deel van het team is Franstalig, net als vele klanten van Aztalan, die gevestigd zijn in het zuiden van België en in Luxemburg. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we onze Waalse klanten nu nog beter van dienst kunnen zijn dan voorheen en dat we hun digitale en bedrijfstransformatie perfect kunnen begeleiden.”

Gemeenschappelijke bedrijfswaarden

De overname wordt onmiddellijk van kracht en Delaware houdt alle werknemers van Aztalan in dienst. Patrick Andersen wijst op de gemeenschappelijke bedrijfswaarden: “We nemen iedereen met plezier op in onze gemeenschap van #peopleofdelaware. Aztalan spitst zich toe op professionalisering, kwaliteit en ondersteuning. Die aanpak gaat hand in hand met de waarden van Delaware: zorg, respect, toewijding, teamspirit en ondernemerschap.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.