Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse Belga Queen op zoek naar nieuwe eigenaar via veilingplatform

Gentse Belga Queen op zoek naar nieuwe eigenaar via veilingplatform

Gentse Belga Queen op zoek naar nieuwe eigenaar via veilingplatform

SINT-NIKLAAS/GENT – Op het online veilingplatform Vavato wordt de iconische Belga Queen in Gent geveild. Deze luxebrasserie en gevestigde waarde langs de Graslei in Gent, zoekt een nieuwe eigenaar. Het historische pand op een van de populairste plaatsen in Gent, biedt een unieke kans aan ondernemers met ambitieuze plannen.

Belga Queen is een gevestigde waarde in Gent en ver daarbuiten. Het historische pand, uit de 13de eeuw, werd ongeveer vijftien jaar geleden omgedoopt tot Belga Queen door de designer-kok Antoine Pinto. Hij ontwierp het luxueuze interieur en zorgde ook voor een paar verrassingen. Zo zijn de deuren van de toiletten van de Belga Queen doorschijnend, tot je ze op slot doet.

Begin juli 2018 werd de vennootschap waaronder de Belga Queen valt, failliet verklaard. Daarop werd Vavato, het online veilingplatform uit Sint-Niklaas, door de curator aangesteld. Sinds 31 juli zoeken ze een opvolger die deze ronkende naam in Gent een nieuw leven kan inblazen.

Wie een bod wil uitbrengen op dit volledig uitgeruste pand kan dat vanaf 200 000 euro. Ondertussen ontving Vavato al een 40-tal meldingen van geïnteresseerden. Wie zelf ambitie heeft, kan nog tot en met 31 augustus 2018 een bod uitbrengen via de online veilingwebsite Vavato.

Over Vavato

Vavato is een online veilinghuis gespecialiseerd in industriële goederen, overstock en faillissementsgoederen. Het bedrijf werd opgericht in 2015 door drie enthousiaste jonge ondernemers en telt ondertussen 20 vaste medewerkers vanuit de kantoren in Sint-Niklaas en Hasselt. Het doel van Vavato is simpel: snel en transparant liquiditeiten vrijmaken door koper en verkoper via een interactief platform met elkaar in contact te brengen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.