Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse coöperatie Forcit verlegt grenzen naar Benelux en VS

Gentse coöperatie Forcit verlegt grenzen naar Benelux en VS

Gentse coöperatie Forcit verlegt grenzen naar Benelux en VS

GENT – Forcit Benelux opent een nieuw kantoor in Amsterdam. Het betreden van de Nederlandse markt en het werven van onafhankelijke experts uit Nederland maakt deel uit van hun internationale groeistrategie.

Het verhaal van Forcit Benelux begon bijna een decennium geleden in Gent. Forcit Benelux is een vooruitstrevende, krachtige tribe die innovatietechnologie en de diensten van onafhankelijke experts aanbiedt aan organisaties om hen te helpen zich voor te bereiden op de toekomst. Op die manier maakt Forcit het werk van innovatiemanagers en innovatieteams eenvoudiger en efficiënter op een eerlijke, transparantie en coöperatieve wijze.

Coöperatie

Forcit Benelux werkt via een coöperatief model. De coöperatieve bestaansvorm stelt Forcit in staat om op een transparante, eerlijke en duurzame wijze samenwerkingen aan te gaan met klanten, partners, medewerkers en onafhankelijke experten. De coöperatie zorgt er tevens voor dat Forcit beschikt over een krachtige community van complementaire experten. Dit heeft bijvoorbeeld als voordeel dat het tijdelijk uitvallen van een expert kan opgevangen worden door een andere expert.

Internationalisering

Forcit Benelux bestaat vandaag uit meer dan 140 onafhankelijke experten in België en begeleidde al meer dan 150 organisaties op hun weg naar toekomstbestendigheid en positieve impact. Het klantenbestand varieert van grote Belgische organisaties tot KMO’s en familiebedrijven gevestigd in de Benelux.

 

De opening van een basecamp in Amsterdam maakt deel uit van een duurzame groeistrategie om op grotere schaal een positieve impact te creëren. De uitbreiding naar Nederland betekent ook dat Forcit op zoek gaat naar onafhankelijke experten in Nederland om het netwerk te vervoegen. Maar de ambitie gaat nog verder.

Dit najaar naar de Verenigde Staten

Forcit Global, de internationale tak van Forcit, zal dit najaar deelnemen aan de Belgische handelsmissie naar de Verenigde Staten. Deze handelsmissie zal geleid worden door Prinses Astrid en is voor Forcit een ideale gelegenheid om de Noord-Amerikaanse markt te verkennen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.