Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse Deliverect opent nieuw kantoor in Nederland

Gentse Deliverect opent nieuw kantoor in Nederland

Gentse Deliverect opent nieuw kantoor in Nederland

AMERSFOORT, GENT – Deliverect, dat technologie ontwikkelt voor online bestellingen en maaltijdbezorging, heeft een nieuw kantoor geopend in het Nederlandse Amersfoort. Deliverect werd in 2018 opgericht maar is nu al wereldwijd in opmars.

De innovatieve technologie van Deliverect wordt op dit moment al door 32.000 restaurants in meer dan veertig landen gebruikt. Ook grote ketens als Taco Bell, Burger King, Pizzabakkers, Salsashop, KFC en Unilever tekenden al in.

Horecazaken gebruiken Deliverect voor maaltijdbezorging aan huis en bestellingen die klanten doorgeven via een touchscreen of kiosk, QR-codes of sociale media.

Het kantoor in Amersfoort wordt een belangrijke R&D-hub voor Deliverect. “Met dit nieuwe kantoor willen we het groeiende team in een creatieve en innoverende werkomgeving samenbrengen”, zegt CIO en mede-oprichter Jelte Vrijhoe. “De opening is tegelijkertijd een uitnodiging aan technische profielen die ons team willen versterken.”

Volgens burgemeester Lucas Bolsius is Amersfoort de geknipte locatie voor een bedrijf als Deliverect. “We hebben alle faciliteiten die een groeiend internationaal bedrijf mag wensen. Daar hoort ook bij dat Amersfoort een fijne thuis is voor werknemers en hun families.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.