Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse domeinnaamspecialist Nomeo plukt vruchten van investeringen

Gentse domeinnaamspecialist Nomeo plukt vruchten van investeringen

Gentse domeinnaamspecialist Nomeo plukt vruchten van investeringen

Hostbasket-Bert_Van_Pottelberghe_400x400De Gentse domeinnaamspecialist Nomeo beheert na een succesvol 2015 met een omzetstijging van 53% al meer dan 25.000 domeinnamen.

“Onze investeringen in vernieuwing en automatisering lonen”, zegt zaakvoerder Bert Van Pottelberghe (foto). “Moeilijke marktomstandigheden schrikken ons niet af, want we hebben voldoende expertise om  ons aanbod op de noden van de klanten af te stemmen.”

Hij wijst erop dat er vorig jaar nog een lichte toename viel te noteren van .be-domeinnamen, maar verwacht voor dit jaar een stagnatie.  De nieuwe geografische extensies .gent en .vlaanderen werden afwachtend onthaald.

“De cijfers bewijzen dat we, door te blijven investeren in nieuwe, innovatieve diensten, met Nomeo op goede weg zijn”, geeft  Van Pottelberghe nog aan. “We hebben onder meer geïnvesteerd in een nieuwe e-mailomgeving. E-mail is cruciaal voor alle bedrijven. De nieuwe e-mailinfrastructuur moet in- en uitgaand verkeer garanderen en voor een verhoogde beveiliging zorgen.”

Ook de Smart DNS Failover-dienst is ontwikkeld met het oog op bedrijven. Deze zorgt ervoor dat bezoekers automatisch worden omgeleid naar een alternatieve pagina wanneer een website onbereikbaar is door een technisch falen. Dankzij die alternatieve pagina is het mogelijk alsnog contactgegevens of andere informatie te communiceren naar klanten en potentiële klanten.

Domeinnamen, websites en e-mail maken vaak deel uit van het hart van een bedrijf. Meten, bijsturen en vernieuwen zijn essentiële stappen die Nomeo neemt om zijn diensten voortdurend te kunnen verbeteren.

De Gentse onderneming wil het voor haar klanten ook gemakkelijker maken. Waar een domeinnaam configureren voor de clouddiensten van Microsoft Office 365 normaal werk is voor specialisten, maakt de nieuwe Office 365-wizard het mogelijk om in in enkele klikken zelf een domeinnaam in te stellen. Voor Gmail-gebruikers werd een gelijkaardige wizard ontwikkeld. En de Nomeo One Pager biedt gebruikers de kans om snel een webpagina online te krijgen waarop contactgegevens kunnen staan, zonder dat webhosting moet worden aangekocht.

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.