Nieuws Gentse havermoutketen op weg naar twintig restaurants

Gentse havermoutketen op weg naar twintig restaurants

Anse en Ewout met een haverdrankje. Foto Jan Van der Perre

Gentse havermoutketen op weg naar twintig restaurants

BRUSSEL, GENT – Koffiebarketen Ana Attento komt in handen van de ondernemers achter Oats Day Long. Die is op weg naar twintig ontbijtrestaurants in België en Nederland, met de steun van het fonds achter de restaurantketen Bavet en de brouwer BeerSelect. Dat schrijft De Tijd woensdag.

Broer en zus Ewout en Anse Vanmassenhove en het investeringfonds Harvest zetten een nieuwe stap in de uitbouw van Oats Day Long, een keten van ontbijtrestaurants die vooral gerechten op basis van havermout serveert.

Ze nemen de vier koffiebars van Ana Attento over, de keten die in Brussel en Gent actief is. Die heeft koffiebars vlak bij de beurs van Brussel, in de Europese wijk, rechtover de Vooruit en aan Dok Noord in Gent.

Door de overname verdubbelt Oats Day Long bijna. De keten had op eigen houtje al zes vestigingen geopend in Kortrijk, Leuven, Brussel, Gent en Antwerpen. Voor verdere uitbreiding lonken de Vanmassenhoves naar Brussel en Vlaamse centrumsteden, maar ook naar Nederland.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.