Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse iText Group wint Deloitte Technology Fast 50 award

Gentse iText Group wint Deloitte Technology Fast 50 award

Gentse iText Group wint Deloitte Technology Fast 50 award

itextHet in Gent gevestigde bedrijf iText Group NV is de winnaar geworden van de Deloitte Technology Fast50 2014, de ranking die de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in België in kaart brengt.

Over de voorbije vijf jaar wist iText Group een opmerkelijke omzetgroei van 4.099 procent te realiseren. De 2014 Deloitte Technology Fast50-ranking is de allereerste editie die uitsluitend uit Belgische ondernemingen bestaat. Ze werd georganiseerd in samenwerking met de co-sponsors ING, Euronext en Fortino.

iText Group werd uitgeroepen tot winnaar en tot het snelst groeiende technologiebedrijf in België met een omzetverhoging van 4.099 procent. iText Group produceert een technische component die gebruikt wordt door veel andere IT-bedrijven om hun producten en projecten met pdf-functionaliteit te verbeteren.

Bruno Lowagie, de CEO van iText Group, die het bedrijf  oprichtte met zijn vrouw Ingeborg Willaert en het samen met haar leidt, toonde zich behoorlijk fier: Wij zijn van een tweemansbedrijfje geëvolueerd naar een bedrijf met personeel, dit was voor ons al een hele stap. Dat wij nu de erkenning krijgen van eerste bedrijf in de Deloitte Technology Fast50 ranking, sterkt ons in onze intenties om het bedrijf verder uit te bouwen.”

Nikolaas Tahon, managing partner Deloitte Accountancy, verklaarde: “We zijn verheugd over de resultaten van de eerste Deloitte Technology Fast50-competitie uitsluitend voor Belgische bedrijven. Het is bemoedigend vast te stellen dat de technologiesector in België erin geslaagd is om een sterke groei aan te houden ondanks het moeilijk economisch klimaat.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.