Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse kantoren scoren op Trends Legal Awards 2018

Gentse kantoren scoren op Trends Legal Awards 2018

Gentse kantoren scoren op Trends Legal Awards 2018

GENT – De laureaten van de Trends Legal Awards 2018 zijn bekend. De grote winnaar was het Brusselse advocatenkantoor Lydian, dat verkozen werd tot beste Belgische advocatenkantoor van het jaar. Toch vielen ook een heleboel Gentse kantoren in de prijzen. Zo werd Ambos, dat over een Gentse vestiging beschikt, uitgeroepen tot beste onafhankelijke Belgische advocatenkantoor van het jaar. Ook in de gespecialiseerde categorieën waren er heel wat winnaars met een Gentse link.

Gisteravond werden de Trends Legal Awards 2018 uitgereikt. Tiberghien werd door de jury uitgeroepen tot beste advocatenkantoor in fiscaliteit en Cazimir werd verkozen tot beste onafhankelijke Belgische advocatenkantoor in fiscaliteit. Ambos kreeg de prijs voor het beste onafhankelijke Belgische advocatenkantoor van het jaar, een nieuwe award voor kantoren die financieel en/of operationeel geen deel uitmaken van een grotere organisatie. Allen hebben ze een vestiging in Gent.

Ook Monard Law valt in de prijzen

Monard Law sleepte ten slotte de prijs voor beste advocatenkantoor in aannemingsrecht en vastgoed in de wacht. Een verdienste voor het team real estate dat in de korte periode van 3 jaar er in geslaagd is een zeer complementair team in aannemingsrecht en vastgoed uit te bouwen. Het kantoor kon het afgelopen jaar een aantal grote projecten in de vastgoedsector op haar naam schrijven zoals ondermeer de Antwerpse Politietoren en de bouw van het stadskantoor in Hasselt.

Monard Law telt in totaal 120 advocaten en medewerkers en opereert vanuit 4 vestigingen Hasselt, Brussel, Antwerpen en Gent.

CEO Karen Braeckmans: “De prijs en de nominatie zijn het gevolg van het consequent tot realisatie brengen van een duidelijke visie en dit door samenwerking met een schitterend en divers team. Wij zijn een ondernemend, innovatief en creatief advocatenkantoor dat zich bewust is van de veranderingen die zich afspelen in de markt van de advocatuur en de opportuniteiten die daarmee gepaard gaan.”

“We volgen ondernemers ook in hun groei”, gaat Braeckmans verder. “Ondermeer dankzij ons partnership met KBC Start-it bijvoorbeeld bereiken we een grote groep startende ondernemers. Maar ook wanneer het tijd is om de zaak te verkopen of over te laten, bieden wij support. Onlangs nog in de week van de bedrijfsoverdracht organiseerden we een hotline waar iedereen gratis en op een heel toegankelijke manier, advies kon vragen rond overnames en verkoop.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.