Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse Kouterdreef wil verzamelplaats zijn voor betere merken

Gentse Kouterdreef wil verzamelplaats zijn voor betere merken

Gentse Kouterdreef wil verzamelplaats zijn voor betere merken

GENT – De Scandinavische winkelketen Juttu heeft aangekondigd dat het dit jaar nog een vestiging wil openen in Gent alsook in de hoofdstad Brussel. Juttu zorgt voor een fris geluid in het retaillandschap.  

De concept store Juttu wil in 2018 nog eens twee winkels openen. Het totaal aantal Juttu-vestigingen komt hiermee uit op vijf. De opening van de winkel in Brussel staat gepland voor vrijdag 2 maart op Toison d’Or, in het voormalige pand van Mark & Spencer. Het wordt de eerste vestiging van Juttu in Franstalig België. Exact twee weken later wordt in Gent een vijfde winkel geopend.

Juttu is het Finse woord voor verhaal, en is een concept store gespecialiseerd in allerlei producten (meubels, interieur, kledij) met een Scandinavische etiket. In 2015 opende de eerste vestiging van Juttu haar deuren aan de Meir in Antwerpen. Niet veel later, in 2016, volgde een tweede vestiging in Roeselare. Inmiddels kreeg Brugge ook al een vestiging. Bij Juttu liggen merken als Anerkjendt, Elvine en Knowledge Cotton.

Met de komst van Juttu naar de Gentse Kouterdreef, raakt de straat meer en meer opgevuld met de zogenaamd betere merken. Recent raakte bekend dat ook Tommy Hilfiger, River Woods en Gant er een boetiek openen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.