Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse PieSync haalt 2,8 miljoen euro op

Gentse PieSync haalt 2,8 miljoen euro op

Gentse PieSync haalt 2,8 miljoen euro op

GENT – Fortino Capital heeft een investeringsronde van 2,8 miljoen euro achter de rug voor het synchronisatieplatform van PieSync. Het bedrag moet de uitbreiding van sales, marketing en het managementteam van het Gentse softwarebedrijf stimuleren.

Begin dit jaar werd PieSync nog opgenomen in de lijst van G2 Crowd bij de 50 beste kleine softwarebedrijven van 2018. Een veelbelovende referentie die heel wat investeerders wist aan te spreken. Fortino Capital, de investeringsmaatschappij die onder andere ook al geld pompte in het Gentse Teamleader, kon zo bij een investeringsronde afkloppen op 2,8 miljoen euro voor het platform.

“PieSync vult het gat in de markt door contactgegevens realtime en in twee richtingen te synchroniseren op een eenvoudige en betaalbare manier”, zegt Duco Sickinghe, managing partner bij Fortino Capital. “Het platform werkt nu succesvol op meer dan honderd verschillende applicaties en daar komen wekelijks nieuwe bij. Met onze investering willen we die verdere groei mogelijk maken.”

Snelst groeiende platform

PieSync streeft ernaar om de beste oplossing te zijn voor organisaties van elke omvang, zodat ze op een intelligente en eenvoudige manier hun businesstoepassingen in de cloud kunnen integreren. Bedrijven hebben zo altijd en vanuit iedere toepassing toegang tot hun meest recente contactinformatie. Vijftig procent van de klanten van PieSync zijn Amerikaanse bedrijven.

“De samenwerking met Fortino Capital is een belangrijke stap in de uitvoering van onze missie om het snelst groeiende platform voor slimme datasynchronisatie te zijn”, aldus Ewout Meyns, ceo van PieSync.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.