Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse pop-up store zoekt creatievelingen van 45+

Gentse pop-up store zoekt creatievelingen van 45+

Gentse pop-up store zoekt creatievelingen van 45+

Pop-up stores worden stilaan een vaste waarde in de winkelstraten. Die worden vaak ingevuld door jonge creatievelingen. De Gentse pop-up store ‘Armand & Francine wemakethings’, dat in oktober van start is gegaan, wil daar verandering in brengen. Het richt zich op makers van 45 jaar en ouder om ook hen de mogelijkheid te bieden om met hun creaties naar buiten te komen.

‘Armand & Francine wemakethings’ situeert zich bij het station Gent-Sint-Pieters en zet het Belgische in de kijker. In de pop-up zijn er grote en kleine ontwerpen te vinden die 100% Belgisch en handgemaakt zijn. Bovendien is alles door wisselende en gepassioneerde makers vervaardigt. Om deze wisselwerking van artiesten te behouden, is de pop-up op zoek naar creatievelingen die hun ontwerpen in de shop willen verkopen. Daarvoor legt de pop-up zich voornamelijk toe op makers van 45+, omdat de kansen en mogelijkheden voor jongere ontwerpers om met hun creaties naar buiten te komen veel groter zijn.

Geïnteresseerden kunnen in de maand december elke zondag een bezoekje brengen aan de pop-up. Verder is ‘Armand & Francine wemakethings’ enkel open tijdens georganiseerde evenementen, te vinden op hun Facebookpagina.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.