Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe app brengt personal trainer en ondernemer dichter bij elkaar: “Ondernemen is topsport”

Nieuwe app brengt personal trainer en ondernemer dichter bij elkaar: “Ondernemen is topsport”

Foto: PEAK Coaching

Nieuwe app brengt personal trainer en ondernemer dichter bij elkaar: “Ondernemen is topsport”

GENT – Een nieuwe app van het Gentse ‘PEAK Coaching’ maakt het voor ondernemers en CEO’s nog gemakkelijker om af te spreken met hun personal trainer. Bekende gebruikers zijn onder meer Louis Jonckheere, Jan Hollez en Servaas Bingé.

“Ondernemen is topsport geworden en ondernemers kunnen dus maar beter vriendelijk zijn voor hun lichaam. Daar speelt PEAK op in”, zegt oprichter Seppe De Baerdemacker. Bij PEAK gaat het om meer dan burpees, sprints en crunches. De start-up onderzoekt ook eet- en slaappatronen, het stressniveau en ademhaling.

De aanpak is op maat van de individuele ondernemer en gebeurt op een locatie naar keuze. “Dat kan zelfs net voor die belangrijke presentatie die de zenuwen door je lijf doet gieren”, klinkt het. Om die communicatie optimaal te laten verlopen, heeft PEAK een nieuwe app ontwikkeld.

De ondernemer kiest type sessie, tijd en locatie, en kan kiezen uit de beschikbare trainers. Die is altijd op de hoogte van de gewoontes, schema’s en noden van de klant. “Gebruiksvriendelijk, maar ook schaalbaar”, zegt het bedrijf.

Meer info op www.peak.be.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.