Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse vastgoedproject De Nieuwe Dokken treedt in de tweede fase

Gentse vastgoedproject De Nieuwe Dokken treedt in de tweede fase

Gentse vastgoedproject De Nieuwe Dokken treedt in de tweede fase

Na het grote succes van het torengebouw De Faar, gerealiseerd door de in Gent gevestigde toparchitect Stéphane Beel, treedt het vastgoedproject rond De Nieuwe Dokken in een tweede fase. Vanaf nu worden de 8 gestapelde kadewoningen en de 10 flats gelegen aan de kade te koop aangeboden. de flats worden te koop aangeboden vanaf 230.000 euro. Voor een kadewoning moet je dokken vanaf 360.000 euro.

Achter De Nieuwe Dokken schuilt een consortium waar drie bedrijven deel van uit maken: het West-Vlaamse Vanhaerents Development, het Oost-Vlaamse Re-Vive uit Oudenaarde en het Antwerpse Van Roey Vastgoed. Ze hebben zich verenigd onder de koepel en de noemer van Schipperskaai Development. De hele buurt rond de kades maakt een hele make over mee. Sommige vinden dat het noorden van Gent zelfs een metamorfose ondergaat. De Oude Dokken maken deel uit van het industrieel verleden en erfgoed van de stad. Nu ontstaat er nieuw leven. De Nieuwe Dokken zijn gelegen aan de oostzijde van het Handelsdok.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.