Nieuws Oost-Vlaanderen Gentse Vdk bank gaat samenwerking met Allianz aan

Gentse Vdk bank gaat samenwerking met Allianz aan

Gentse Vdk bank gaat samenwerking met Allianz aan

GENT – Vdk bank is beginnen samenwerken met Allianz Benelux. Dat stelt de Gentse bank in staat om meer verzekeringsoplossingen aan te bieden. 

Voor de Gentse vdk bank is de samenwerking met Allianz Benelux een belangrijke stap in de uitbreiding van de dienstverlening naar zowel het bestaand als nieuw cliënteel. Er worden nu een aantal BOAR-verzekeringen (Brand, Ongevallen en Allerlei Risico’s) aangeboden. Het gaat dan om kwalitatief hoogstaande brand-, diefstal- en familiale verzekeringen.

De keuze van de nieuwe medespeler is zeer bewust. Allianz Benelux bedient in België en Luxemburg meer dan 900.000 klanten met verzekeringsoplossingen, heeft ruim 950 medewerkers en een omzet van 2,1 miljard euro. Bovendien wil de financiële dienstverlener als betrouwbare partner een langetermijnrelatie met vdk bank aangaan.

“Vdk bank gelooft in het succes van dit partnerschap”, zegt Leen Van den Neste, voorzitter van het directiecomité van de Gentse vdk bank. “De uitstekende samenwerking tussen beide partijen heeft tot zeer kwalitatieve verzekeringsproducten met competitieve tarieven geleid.”

Win-win

Ook Allianz Benelux plukt de vruchten van deze samenwerking die kadert in hun groeistrategie. Vdk bank is met 81 vestigingen en 269 medewerkers een stabiele en ethisch duurzame speler in het Belgisch bankenlandschap.

“Wij hebben in vdk bank een betrouwbare en klantgerichte partner gevonden”, zegt Wilfried Neven, voorzitter van het directiecomité van Allianz België. “Wij delen dezelfde langetermijnvisie inzake het aanbieden van verzekeringsoplossingen en hechten allebei veel belang aan goed advies en kwalitatieve dienstverlening.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.